Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANDURI TG-JIU Taurus F.C
New 3 Tactiek 2021 BIS
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 58.1
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Sarnowski speelt de bal door. Grajdoł rent richting de bal. Grajdoł passt de bal zonder na te denken. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Grajdoł passt de bal in één keer door. Tudorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorov met een sublieme pass. Purăveţ is nu in balbezit. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... Simonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piechna is nu in balbezit. Piechna schiet op doel. Simonin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - Taurus F.C 1:0

12e minuut.
Pycia passt de bal met de wreef. Băluş is nu in balbezit. Băluş passt de bal in één keer door. Tegtmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegtmeier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Piechna verovert de bal door een tackle van achteren. Piechna passt de bal in één keer door. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Grajdoł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sarnowski speelt de bal door. Lato probeert de bal met de borst te controleren. Purăveţ rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sarnowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Simonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Băluş geeft een hoge lob. Wendling heeft problemen om de bal te vangen. Tegtmeier rent richting de bal. Tegtmeier draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Urs geeft de bal voor. Grajdoł kopt de bal weg. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski geeft een lange en hoge pass. Piechna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Faviero rent richting de bal. Faviero met een sublieme pass. Cacciatore probeert de bal aan de voet te houden. Tegtmeier is nu in balbezit. Tegtmeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI TG-JIU 53%, Taurus F.C 47%.
PANDURI TG-JIU - Taurus F.C 1:0

51e minuut.
Drăgoi heeft problemen om de bal te vangen. Tudorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorov geeft de bal voor. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Simonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Alberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purăveţ is nu in balbezit. Pycia is nu in balbezit. Purăveţ onderschept slim de pass. Purăveţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kvistad geeft een lange en hoge pass. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tegtmeier is nu in balbezit. Tegtmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PANDURI TG-JIU - Taurus F.C 1:1

70e minuut.
Lato rent richting de bal. Purăveţ verovert de bal door een tackle van achteren. Faviero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Purăveţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arpacıoğlu neemt zijn aanloop. Simonin bokst de bal weg.

72e minuut.
Alberti is nu in balbezit. Alberti geeft de bal voor. Daar is Wendling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tegtmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Tegtmeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - Taurus F.C 1:2

75e minuut.
Grajdoł geeft een hoge lob. Daar is Lato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... Simonin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Pycia is nu in balbezit. Pycia probeert de bal met de borst te controleren. Pycia probeert naar een medespeler te passen. Cacciatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciatore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Purăveţ is nu in balbezit. Arpacıoğlu rent richting de bal. Purăveţ rent richting de bal. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu schiet op doel. Simonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Tegtmeier kopt de bal weg. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tudorov krijgt een gele kaart. Băluş raakt geblesseerd tijdens het duel. Băluş wilt de vrije trap nemen. Ceauşescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - Taurus F.C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI TG-JIU 47%, Taurus F.C 53%.
PANDURI TG-JIU - Taurus F.C 1:3