Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico plutone aleudin
zzsper Tactiek 4 3 3
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Földi passt de bal zonder na te denken. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cruzalta de bal. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Pineau probeert naar een medespeler te passen. Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Viirna is nu in balbezit. Viirna schiet op doel. Dziambel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - aleudin 0:1

21e minuut.
Herczegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz is nu in balbezit. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Piekutowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico plutone - aleudin 1:1

25e minuut.
Tellioğlu passt de bal zonder na te denken. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta passt de bal zonder na te denken. Viirna bereikt de bal nog maar net als eerste. Viirna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Herczegfalvi is nu in balbezit. Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo speelt de bal door. Viirna is nu in balbezit. Viirna haalt uit met een fantastische trap. Dziambel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pineau speelt de bal door. Bizcardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizcardi geeft de bal voor. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tellioğlu probeert naar een medespeler te passen. Kadrioğlu is nu in balbezit. Mavares verovert de bal door een tackle van achteren. Mavares haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cruzalta de bal onder controle te krijgen. Dziambel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viirna is nu in balbezit. Viirna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - aleudin 1:2

41e minuut.
Bizcardi is nu in balbezit. Bizcardi geeft een lange en hoge pass. Herczegfalvi is nu in balbezit. Herczegfalvi geeft een lange en hoge pass. Grumezea springt en kopt de bal. Piekutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Földi passt de bal met de wreef. Mavares rent richting de bal. Tsirigotakis begaat een overtreding. Tsirigotakis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 54%, aleudin 46%.
atletico plutone - aleudin 1:2

48e minuut.
Pineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineau passt de bal in één keer door. Földi bereikt de bal nog maar net als eerste. Földi geeft de bal voor. Cruzalta maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziambel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

49e minuut.
Lázaro geeft een hoge lob. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico plutone - aleudin 2:2

52e minuut.
Nebegleras rent richting de bal. Cruzalta onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lázaro. Cruzalta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rebolledo komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Cruzalta rent richting de bal. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Cruzalta onderschept slim de pass. Cruzalta speelt de bal door. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - aleudin 2:3

63e minuut.
Lázaro probeert naar een medespeler te passen. Pineau is nu in balbezit. Pineau geeft een hoge lob. Nebegleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - aleudin 2:4

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węglocki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pineau onderschept slim de pass. Pineau geeft een lange en hoge pass. Daar is Czoska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglocki rent richting de bal. Mavares is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Carniceiro geeft een lange en hoge pass. Rebolledo kopt de bal weg. Carniceiro rent richting de bal. Viirna verovert de bal door een tackle van achteren. Viirna schiet op doel. Dziambel bokst de bal weg.

77e minuut.
Nebegleras geeft een hoge lob. Földi is nu in balbezit. Földi passt de bal met de wreef. Mavares is nu in balbezit. Mavares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Tellioğlu probeert naar een medespeler te passen. Nebegleras rent richting de bal. Nebegleras geeft de bal voor. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herczegfalvi met een snelle inworp. Bizcardi geeft een hoge lob. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Inworp. Quesada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsirigotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirigotakis geeft een lange en hoge pass. Grumezea krijgt zijn hoofd ertegen. Piekutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kadrioğlu met een sublieme pass. Bizcardi speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - aleudin 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 56%, aleudin 44%.
atletico plutone - aleudin 3:4