Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurus F.C atletico plutone
2021 BIS Tactiek zzextra
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 62.7
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Bălţatu rent richting de bal. Bizcardi onderschept slim de pass. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lato kopt de bal weg. Faviero rent richting de bal. Faviero passt de bal met de wreef. Băluş rent richting de bal. Băluş draait met de bal, schiet en ... Dziambel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Quesada kopt de bal weg. Alberti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kvistad de bal. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Urs rent richting de bal. Urs passt de bal in één keer door. Tsirigotakis probeert naar een medespeler te passen. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão schiet op doel. Simonin bokst de bal weg.

29e minuut.
Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirigotakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kvistad raakt geblesseerd tijdens het duel. Băluş met een snel genomen vrije trap. Tegtmeier krijgt zijn hoofd ertegen. Dziambel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Tsirigotakis onderschept slim de pass. Tsirigotakis geeft een hoge lob. Quesada rent richting de bal. da Percussão rent richting de bal. da Percussão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Alberti geeft een hoge lob. Bizcardi heeft problemen om de bal te vangen. Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quesada de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tsirigotakis onderschept slim de pass. Tsirigotakis speelt de bal door. Urs is nu in balbezit. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada draait met de bal, schiet en ... Simonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurus F.C 56%, atletico plutone 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taurus F.C - atletico plutone 0:0

52e minuut.
Pycia passt de bal in één keer door. Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Tegtmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegtmeier haalt uit met een fantastische trap. Dziambel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - atletico plutone 1:0

76e minuut.
Czoska speelt de bal door. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista geeft een lange en hoge pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurus F.C 56%, atletico plutone 44%.
Taurus F.C - atletico plutone 1:0