Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico plutone Taurus F.C
zzextra Tactiek 2021 BIS
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Urs onderschept slim de pass. Urs geeft de bal voor. Carniceiro heeft problemen om de bal te vangen. Tegtmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Tegtmeier schiet op doel. Dziambel bokst de bal weg. Băluş rent richting de bal. Băluş schiet op doel. Dziambel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Bălţatu onderschept slim de pass. Lázaro rent richting de bal. Tegtmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Tegtmeier draait met de bal, schiet en ... Dziambel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Taurus F.C 0:1

14e minuut.
Bizcardi onderschept slim de pass. Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. da Percussão is nu in balbezit. da Percussão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico plutone - Taurus F.C 1:1

17e minuut.
Pycia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lázaro de bal. Băluş rent richting de bal. Băluş draait met de bal, schiet en ... Lázaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziambel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Guitarrista passt de bal in één keer door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada geeft een hoge lob. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Taurus F.C 2:1

33e minuut.
da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Taurus F.C 3:1

40e minuut.
Tsirigotakis kopt de bal weg. Quesada is nu in balbezit. Recamán begaat een overtreding. Recamán krijgt een gele kaart. Quesada raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Quesada kan niet meer verder spelen. Mamoli komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Pycia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu passt de bal zonder na te denken. Recamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Recamán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 50%, Taurus F.C 50%.
atletico plutone - Taurus F.C 3:1

46e minuut.
Pycia passt de bal zonder na te denken. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu met een sublieme pass. Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvistad geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Băluş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Taurus F.C 3:2

52e minuut.
Lato neemt vlug de vrije trap. Bizcardi kopt de bal weg. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Simonin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Taurus F.C 4:2

61e minuut.
Guitarrista met een sublieme pass. Bizcardi rent richting de bal. Bizcardi passt de bal zonder na te denken. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bizcardi verovert de bal door een tackle van achteren. Bizcardi met een sublieme pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. Simonin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grumezea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - Taurus F.C 5:2

85e minuut.
Pycia geeft een hoge lob. Recamán heeft problemen om de bal te vangen. Guitarrista geeft de bal voor. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 43%, Taurus F.C 57%.
atletico plutone - Taurus F.C 5:2