Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie C.14 [del]
  • Stadion: qdr Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 24500
Fc Generation x Realcampo
generation2 Tactiek SARRI
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 66.9
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Šuranský met een snelle inworp. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Løvås. Løvås krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bălăcescu passt de bal met de wreef. Šuranský speelt de bal door. Daar is Sallói, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallói geeft een lange en hoge pass. Bora maakt een snoekduik en kopt de bal. Milanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Doeltrap. Carvalhas trapt de bal weg. Boyacı kopt de bal weg. Bora is nu in balbezit. Bora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gökoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlu begaat een overtreding. Şahinbay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 67%, Realcampo 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Generation x - Realcampo 0:0

52e minuut.
Bălăcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălăcescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Christophersen de bal. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Boyacı met een sublieme pass. Sallói heeft problemen om de bal te vangen. Sallói passt de bal zonder na te denken. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Platini geeft de bal voor. Šuranský kopt de bal weg. Daar is Fojcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio is nu in balbezit. Siverio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bălăcescu is nu in balbezit. Gökoğlu is nu in balbezit. Bălăcescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bălăcescu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Løvås speelt de bal door. Şahinbay rent richting de bal. Gökoğlu begaat een overtreding. Gökoğlu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuranský speelt de bal door. Sallói speelt de bal door. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Generation x 63%, Realcampo 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Generation x - Realcampo 0:0