Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico plutone S.s.c. D10S
zzextra Tactiek A denti stretti
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 59.3
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Grumezea is nu in balbezit. Guitarrista rent richting de bal. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. Redlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - S.s.c. D10S 1:0

2e minuut.
Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea passt de bal in één keer door. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Guitarrista geeft de bal voor. Sabtu kopt de bal weg. Bizcardi rent richting de bal. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Redlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão verovert de bal door een tackle van achteren. da Percussão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista geeft een hoge lob. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - S.s.c. D10S 2:0

31e minuut.
Grumezea schiet op doel. Redlewski probeert naar een medespeler te passen. Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Redlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kadrioğlu kopt de bal weg. Skowroński heeft problemen om de bal te vangen. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão schiet op doel. Redlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - S.s.c. D10S 3:0

39e minuut.
Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Redlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - S.s.c. D10S 4:0

45e minuut.
Quesada rent richting de bal. Quesada speelt de bal door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 46%, S.s.c. D10S 54%.
atletico plutone - S.s.c. D10S 4:0

46e minuut.
da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão onderschept slim de pass. da Percussão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - S.s.c. D10S 5:0

48e minuut.
Carniceiro geeft een hoge lob. Quesada kopt de bal weg. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Carniceiro onderschept slim de pass. Carniceiro geeft de bal voor. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Redlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - S.s.c. D10S 6:0

71e minuut.
Carniceiro rent richting de bal. Carniceiro geeft een hoge lob. da Percussão kopt de bal weg. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Guitarrista probeert de bal aan de voet te houden. Przepiera met een sublieme pass. Czoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski onderschept slim de pass. Pacholski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dziambel met een sublieme pass. Tsirigotakis kopt de bal weg. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Redlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Carniceiro probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Quesada geeft een hoge lob. da Percussão bereikt de bal nog maar net als eerste. da Percussão schiet op doel. Redlewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - S.s.c. D10S 7:0

82e minuut.
Sabtu met een sublieme pass. Skowroński geeft een lange en hoge pass. Czoska geeft een lange en hoge pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel. Redlewski bokst de bal weg. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - S.s.c. D10S 8:0

88e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Quesada passt de bal in één keer door. da Percussão rent richting de bal. da Percussão haalt uit met een fantastische trap. Redlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - S.s.c. D10S 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 50%, S.s.c. D10S 50%.
atletico plutone - S.s.c. D10S 9:0