Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CatonaBeach Taurus F.C
442 bis Tactiek 2021 BIS
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Băluş rent richting de bal. Panichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli geeft de bal voor. Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talaia is nu in balbezit. Talaia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simonin trapt de bal weg. Šarnelis controleert de bal met de borst. Bălţatu geeft een hoge lob. Skok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Talaia rent richting de bal. Faviero bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaia verovert de bal door een tackle van achteren. Talaia draait met de bal, schiet en ... Simonin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - Taurus F.C 1:0

11e minuut.
Panichelli geeft de bal voor. Alberti rent richting de bal. Talaia begaat een overtreding. Talaia krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Simonin niet meer kan verder spelen. Tinembart komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Faviero rent richting de bal. Panichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Panichelli geeft de bal voor. Talaia rent richting de bal. Talaia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - Taurus F.C 2:0

35e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi geeft een hoge lob. Tegtmeier is nu in balbezit. Tegtmeier schiet op doel. Skok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - Taurus F.C 2:1

44e minuut.
Deacon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bolzonaro komt het veld opgelopen. Šarnelis met een snel genomen vrije trap. Talaia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tinembart met een sublieme pass. Talaia kopt de bal weg. Tinembart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 53%, Taurus F.C 47%.
CatonaBeach - Taurus F.C 2:1

49e minuut.
Băluş rent richting de bal. Tegtmeier is nu in balbezit. Paciello onderschept slim de pass. Băluş onderschept slim de pass. Băluş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Alberti kopt de bal weg. Panichelli heeft problemen om de bal te vangen. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Panichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Panichelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kaplangı kopt de bal weg. Lato is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talaia. Talaia krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Inworp. Ostrev met een snelle inworp. Fordiani rent richting de bal. Fordiani geeft de bal voor. Kaplangı maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 42%, Taurus F.C 58%.
CatonaBeach - Taurus F.C 2:1