Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurus F.C CatonaBeach
2021 BIS Tactiek 442 bis
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.8 gemiddelde waardering 63.5
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Vintilă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pycia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălţatu geeft de bal voor. Băluş springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Urs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panichelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fordiani rent richting de bal. Fordiani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Alberti kopt de bal weg. Ostrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrev speelt de bal door. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - CatonaBeach 0:1

40e minuut.
Panichelli onderschept slim de pass. Panichelli geeft de bal voor. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - CatonaBeach 0:2

42e minuut.
Vintilă met de inworp. Pycia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panichelli. Panichelli krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tegtmeier kopt de bal weg. Pycia rent richting de bal. Pycia geeft een lange en hoge pass. Băluş maakt een snoekduik en kopt de bal. Bolzonaro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fordiani passt de bal in één keer door. Ostrev is nu in balbezit. Ostrev passt de bal zonder na te denken. Caimapo rent richting de bal. Caimapo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurus F.C 45%, CatonaBeach 55%.
Taurus F.C - CatonaBeach 0:2

48e minuut.
Paciello probeert naar een medespeler te passen. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu speelt de bal door. Tegtmeier is nu in balbezit. Tegtmeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - CatonaBeach 1:2

56e minuut.
Panichelli rent richting de bal. Panichelli met een sublieme pass. Fordiani rent richting de bal. Fordiani geeft een hoge lob. Kaplangı maakt een snoekduik en kopt de bal. Simonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Panichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Panichelli speelt de bal door. Urs onderschept slim de pass. Fordiani heeft problemen om de bal te vangen. Caimapo is nu in balbezit. Simonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kvistad passt de bal zonder na te denken. Faviero rent richting de bal. Faviero passt de bal met de wreef. Băluş is nu in balbezit. Băluş haalt uit met een fantastische trap. Skok bokst de bal weg.

75e minuut.
Skok trapt de bal weg. Drăgoi kopt de bal weg. Pycia is nu in balbezit. Pycia speelt de bal door. Tegtmeier rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taurus F.C - CatonaBeach 2:2

77e minuut.
Panichelli is nu in balbezit. Pycia begaat een overtreding. Panichelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Panichelli met een snel genomen vrije trap. Caimapo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Šarnelis rent richting de bal. Băluş verovert de bal door een tackle van achteren. Băluş passt de bal zonder na te denken. Tegtmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegtmeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - CatonaBeach 3:2

85e minuut.
Bolzonaro kopt de bal weg. Ostrev rent richting de bal. Lato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lato krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Faviero bereikt de bal nog maar net als eerste. Faviero speelt de bal door. Băluş rent richting de bal. Băluş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurus F.C - CatonaBeach 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurus F.C 36%, CatonaBeach 64%.
Taurus F.C - CatonaBeach 4:2