Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rex FFC Sestri Ponente fc
4-1-3-2 Tactiek 523
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
13 Buitenspel 1
65.2 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Oniṣoarã passt de bal met de wreef. Mező is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pfaff. Pfaff krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Szegletes is nu in balbezit. Szegletes passt de bal in één keer door. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hajnić kopt de bal weg. Subiat is nu in balbezit. Bertona maakt een afschuwelijke overtreding. Bertona krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Anh controleert de bal met de borst. Vizcaya is nu in balbezit. Szegletes onderschept slim de pass. Szegletes haalt uit met een fantastische trap. Szatke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Szatke trapt de bal weg van het doel. Hajnić kopt de bal weg. Elbaz rent richting de bal. Bertona verovert de bal door een tackle van achteren. Bertona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gammelholm met een harde bal richting middenveld. Szegletes rent richting de bal. Met opzet legt Anh zijn tegenspeler op de grond. Anh krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Saloniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Szegletes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oniṣoarã geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pfaff verovert de bal door een tackle van achteren. Pfaff speelt de bal door. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Sestri Ponente fc 1:0

20e minuut.
Trường Nam onderschept slim de pass. Trường Nam probeert naar een medespeler te passen. Andia controleert de bal met de borst. Andia geeft een lange en hoge pass. Trường Nam springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hajnić rent richting de bal. Hajnić passt de bal in één keer door. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona draait met de bal, schiet en ... Gammelholm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rex FFC - Sestri Ponente fc 1:1

28e minuut.
Szegletes rent richting de bal. Szegletes passt de bal met de wreef. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. Szatke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Subiat heeft problemen om de bal te vangen. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Subiat verovert de bal door een tackle van achteren. Sansalvatore onderschept slim de pass. Sansalvatore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 55%, Sestri Ponente fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rex FFC - Sestri Ponente fc 1:1

48e minuut.
Elbaz rent richting de bal. Elbaz geeft een lange en hoge pass. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Sestri Ponente fc 2:1

49e minuut.
Hoàng Trọng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petranović komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Oniṣoarã geeft een hoge lob. Szegletes rent richting de bal. Anh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anh krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Szegletes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oniṣoarã zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szegletes rent richting de bal. Szegletes geeft een hoge lob. Pfaff krijgt zijn hoofd ertegen. Szatke bokst de bal weg.

57e minuut.
Andia geeft een lange en hoge pass. Trường Nam is nu in balbezit. Requena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Requena krijgt een gele kaart. Trường Nam raakt geblesseerd tijdens het duel. Sansalvatore kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rex FFC - Sestri Ponente fc 2:2

62e minuut.
Andia geeft een hoge lob. Sansalvatore rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andia neemt de hoekschop. Sansalvatore maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Sestri Ponente fc 2:3

65e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Mihai geeft een lange en hoge pass. Vonášek geeft een lange en hoge pass. Petranović is nu in balbezit. Petranović haalt uit met een fantastische trap. Szatke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Subiat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Andia met de inworp. Hajnić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Andia probeert naar een medespeler te passen. Saloniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saloniemi geeft een lange en hoge pass. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Oniṣoarã speelt de bal door. Mihai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Szatke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rex FFC - Sestri Ponente fc 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 52%, Sestri Ponente fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rex FFC - Sestri Ponente fc 3:3