Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Televidéo F.C. Casiraghi
riprovamoc Tactiek 4-1-2-3
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
65.3 gemiddelde waardering 62.2
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Fahlefeld speelt de bal door. Melis geeft een lange en hoge pass. Daar is Drożko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski met een sublieme pass. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 1:0

23e minuut.
Bigolotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melis rent richting de bal. Melis passt de bal in één keer door. Bigolotti rent richting de bal. Bigolotti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Melis geeft een hoge lob. Bigolotti rent richting de bal. Bigolotti passt de bal zonder na te denken. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 38%, F.C. Casiraghi 62%.
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 2:0

58e minuut.
Zijlstra geeft een hoge lob. Buitenspel voor Comuzzo. Goede buitenspelval van de verdediging. Pross neemt vlug de vrije trap. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Parpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 2:1

69e minuut.
Olszowy onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bigolotti zal de hoekschop nemen. Falcón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 3:1

74e minuut.
Pieronek is nu in balbezit. Cassano rent richting de bal. Pieronek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. Parpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 3:2

80e minuut.
Ayala passt de bal zonder na te denken. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. Parpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 3:3

82e minuut.
Petrograzia is nu in balbezit. Parpan speelt de bal door. Pross kopt de bal weg. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 3:4

84e minuut.
Żółkiewski met een snelle inworp. Melis geeft een hoge lob. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 4:4

89e minuut.
Ayala rent richting de bal. Zijlstra verovert de bal door een tackle van achteren. Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap. Parpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 53%, F.C. Casiraghi 47%.
Nacional Televidéo - F.C. Casiraghi 4:5