Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Casiraghi Nacional Televidéo
4-1-2-3 Tactiek riprovamoc
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
61.9 gemiddelde waardering 64.2
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela met een sublieme pass. Fahlefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahlefeld geeft de bal voor. Petrograzia springt en kopt de bal. Parpan bokst de bal weg. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap. Parpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Nacional Televidéo 1:0

33e minuut.
Minh Sơn onderschept slim de pass. Melis onderschept slim de pass. Melis met een sublieme pass. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bugała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laitano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigolotti. Bigolotti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 41%, Nacional Televidéo 59%.
F.C. Casiraghi - Nacional Televidéo 1:0

48e minuut.
Üzümlü met een sublieme pass. Fahlefeld rent richting de bal. Fahlefeld geeft een lange en hoge pass. Petrograzia maakt een snoekduik en kopt de bal. Parpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Nacional Televidéo 2:0

52e minuut.
Fahlefeld rent richting de bal. Fahlefeld passt de bal in één keer door. Ayala geeft de bal voor. Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kenny probeert naar een medespeler te passen. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bigolotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigolotti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski heeft problemen om de bal te vangen. Żółkiewski speelt de bal door. Daar is Comuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Valenzuela de bal. Melis probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel. Lercari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski passt de bal met de wreef. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Nacional Televidéo 2:1

88e minuut.
Petrograzia is nu in balbezit. Kenny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petrograzia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrograzia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Parpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Nacional Televidéo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 52%, Nacional Televidéo 48%.
F.C. Casiraghi - Nacional Televidéo 3:1