Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Casiraghi Incool8
4-1-2-3 Tactiek cara
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
61.9 gemiddelde waardering 64.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Fahlefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahlefeld met een sublieme pass. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. Costa Ambrogi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Incool8 1:0

10e minuut.
Bugała geeft een hoge lob. Costa Ambrogi probeert naar een medespeler te passen. Gasper kopt de bal weg. Spescha is nu in balbezit. Spescha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fahlefeld heeft problemen om de bal te vangen. Fahlefeld speelt de bal door. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... Costa Ambrogi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Incool8 2:0

23e minuut.
Vilner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fahlefeld geeft een lange en hoge pass. Petrograzia krijgt zijn hoofd ertegen. Costa Ambrogi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Fahlefeld rent richting de bal. Fahlefeld passt de bal met de wreef. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela met een sublieme pass. Fahlefeld rent richting de bal. Fahlefeld geeft de bal voor. Petrograzia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Incool8 3:0

36e minuut.
Borrallo onderschept slim de pass. Borrallo speelt de bal door. Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha geeft een lange en hoge pass. Gasper maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Scialò met een snelle inworp. Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni passt de bal in één keer door. Scialò geeft een hoge lob. Gasper maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Valenzuela met de inworp. Fahlefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahlefeld passt de bal met de wreef. Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 55%, Incool8 45%.
F.C. Casiraghi - Incool8 3:0

48e minuut.
Laitano passt de bal in één keer door. Fahlefeld rent richting de bal. Fahlefeld passt de bal met de wreef. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Marsiglioni geeft de bal voor. Fahlefeld rent richting de bal. Fahlefeld passt de bal in één keer door. Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap. Costa Ambrogi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gasper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wszędybył zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Spescha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spescha geeft een lange en hoge pass. Gasper maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Spescha kopt de bal weg. Spescha is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borrallo met een snelle inworp. Spescha geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lercari met een sublieme pass. Inworp. Borrallo met een snelle inworp. Spescha rent richting de bal. Spescha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fahlefeld met een sublieme pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Pieronek rent richting de bal. Pieronek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Borrallo passt de bal met de wreef. Daar is Spescha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drożko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drożko krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Borrallo kopt de bal weg. Spescha rent richting de bal. Spescha geeft een lange en hoge pass. Gasper springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Incool8 3:1

87e minuut.
Scialò bereikt de bal nog maar net als eerste. Scialò geeft de bal voor. Gasper rent richting de bal. Gasper draait met de bal, schiet en ... Lercari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Incool8 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 57%, Incool8 43%.
F.C. Casiraghi - Incool8 3:2