Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Televidéo Stonehaven
riprovamoc Tactiek Desperation
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bigolotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... Vlaeminck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Stonehaven 1:0

17e minuut.
Melis passt de bal zonder na te denken. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti passt de bal met de wreef. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Vlaeminck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Vlaeminck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bigolotti is nu in balbezit. Bigolotti geeft een lange en hoge pass. Rođaković heeft problemen om de bal te vangen. Comuzzo onderschept slim de pass. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Vlaeminck bokst de bal weg. Macovei kopt de bal weg. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti geeft een hoge lob. Vlaeminck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Comuzzo geeft een hoge lob. Tender onderschept slim de pass. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Stonehaven 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 26%, Stonehaven 74%.
Nacional Televidéo - Stonehaven 2:0

48e minuut.
Melis speelt de bal door. Bigolotti is nu in balbezit. Bigolotti geeft een hoge lob. Rođaković kopt de bal weg. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Rođaković geeft de bal voor. Karatzas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żółkiewski de bal. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Falcón maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Macovei geeft de bal voor. Inworp. Bigolotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Melis de bal. Melis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Żółkiewski heeft problemen om de bal te vangen. Żółkiewski passt de bal in één keer door. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Vlaeminck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Stonehaven 3:0

83e minuut.
Bigolotti geeft een hoge lob. Comuzzo kopt de bal weg. Macovei probeert de bal aan de voet te houden. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Stonehaven 4:0

86e minuut.
Żółkiewski passt de bal met de wreef. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo passt de bal met de wreef. Cassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Vlaeminck niet meer kan verder spelen. Idziorek komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bigolotti geeft een hoge lob. Comuzzo kopt de bal weg. Raassalu probeert de bal met de borst te controleren. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Idziorek bokst de bal weg.

90e minuut.
Żółkiewski met de inworp. Melis is nu in balbezit. Melis probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. Idziorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Stonehaven 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 29%, Stonehaven 71%.
Nacional Televidéo - Stonehaven 5:0