Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional Televidéo Incool8
riprovamoc Tactiek cara
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 63.5
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni geeft de bal voor. Spescha rent richting de bal. Spescha geeft een hoge lob. Gasper maakt een snoekduik en kopt de bal. Parpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Karatzas speelt de bal door. Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski geeft een hoge lob. Benzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bigolotti zal de hoekschop nemen. Comuzzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Karatzas probeert naar een medespeler te passen. Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo schiet op doel. Costa Ambrogi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Incool8 1:0

31e minuut.
Fonte kopt de bal weg. Wszędybył geeft een hoge lob. Gasper kopt de bal weg. Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Borrallo speelt de bal door. Spescha geeft een lange en hoge pass. Mazzurco controleert de bal met de borst. Gasper verovert de bal door een tackle van achteren. Gasper draait met de bal, schiet en ... Parpan bokst de bal weg.

38e minuut.
Borrallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrallo passt de bal zonder na te denken. Spescha is nu in balbezit. Spescha geeft een lange en hoge pass. Gasper maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Żółkiewski passt de bal zonder na te denken. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis passt de bal met de wreef. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 57%, Incool8 43%.
Nacional Televidéo - Incool8 1:0

51e minuut.
Borrallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrallo speelt de bal door. Spescha is nu in balbezit. Spescha geeft een hoge lob. Gasper springt en kopt de bal. Parpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Żółkiewski kopt de bal weg. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti is nu in balbezit. Bigolotti schiet op doel. Costa Ambrogi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Costa Ambrogi met een sublieme pass. Borrallo kopt de bal weg. Spescha rent richting de bal. Spescha geeft de bal voor. Scialò krijgt zijn hoofd ertegen. Parpan bokst de bal weg. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nacional Televidéo - Incool8 1:1

65e minuut.
Fonte onderschept slim de pass. Benzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzari passt de bal met de wreef. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigolotti schiet op doel. Costa Ambrogi bokst de bal weg. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Incool8 2:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigolotti met een snelle inworp. Falcón rent richting de bal. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Costa Ambrogi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional Televidéo - Incool8 3:1

77e minuut.
Kenny speelt de bal door. Melis probeert naar een medespeler te passen. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Spescha probeert naar een medespeler te passen. Zijlstra rent richting de bal. Gasper onderschept slim de pass. Gasper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Melis passt de bal met de wreef. Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Costa Ambrogi bokst de bal weg.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Costa Ambrogi niet meer kan verder spelen. Cintra Dias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional Televidéo 47%, Incool8 53%.
Nacional Televidéo - Incool8 3:1