Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonehaven F.C. Casiraghi
Desperation Tactiek 4-1-2-3
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 63.7
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Laitano speelt de bal door. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Idziorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Laitano passt de bal met de wreef. Rowiński onderschept slim de pass. Fahlefeld rent richting de bal. Fahlefeld geeft een hoge lob. Petrograzia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Rossi passt de bal in één keer door. Vărzaru speelt de bal door. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj haalt uit met een fantastische trap. Lercari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonehaven - F.C. Casiraghi 1:0

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Bugała de bal onder controle te krijgen. Teodoru geeft de bal voor. Gletsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek onderschept slim de pass. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. Idziorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Inworp. Rowiński met de inworp. Guerrero speelt de bal door. Kapłan rent richting de bal. Kapłan schiet op doel. Lercari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 64%, F.C. Casiraghi 36%.
Stonehaven - F.C. Casiraghi 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayala met een snelle inworp. Laitano geeft een hoge lob. Pieronek springt en kopt de bal. Idziorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stonehaven - F.C. Casiraghi 1:1

52e minuut.
Fahlefeld rent richting de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela met een sublieme pass. Pieronek rent richting de bal. Pieronek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bugała maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fahlefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahlefeld geeft een hoge lob. Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonehaven 63%, F.C. Casiraghi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stonehaven - F.C. Casiraghi 1:1