Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sestri Ponente fc F.C. Casiraghi
523 Tactiek 4-1-2-3
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 11
56.5 gemiddelde waardering 60.6
formidable Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Chirmuş onderschept slim de pass. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala passt de bal met de wreef. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. Casiraghi 0:1

16e minuut.
Verstov is nu in balbezit. Fronczak is nu in balbezit. Drożko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fronczak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fronczak kan niet meer verder spelen. Picon komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Anh geeft een lange en hoge pass. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fahlefeld zijn tegenspeler op de grond. Fahlefeld krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Laitano geeft een lange en hoge pass. Petrograzia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saloniemi. Saloniemi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. Klungelig pakt Mező de bal. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... Daar is Mező, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szatke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam passt de bal in één keer door. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore schiet op doel. Lercari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sestri Ponente fc - F.C. Casiraghi 1:1

25e minuut.
Mező geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pieronek de bal. Mező tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mező krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Valenzuela controleert de bal met de borst. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożko begaat een overtreding. Bertona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Picon komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mező probeert naar een medespeler te passen. Fahlefeld is nu in balbezit. Fahlefeld passt de bal in één keer door. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap. Szatke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 46%, F.C. Casiraghi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sestri Ponente fc - F.C. Casiraghi 1:1

54e minuut.
Anh geeft een hoge lob. Trường Nam rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coman zal de hoekschop nemen. Trường Nam maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - F.C. Casiraghi 2:1

64e minuut.
Verstov verovert de bal door een tackle van achteren. Verstov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sansalvatore de bal. Sansalvatore geeft de bal voor. Trường Nam krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lercari met een harde bal richting middenveld. Valenzuela kopt de bal weg. Laitano is nu in balbezit. Laitano geeft een lange en hoge pass. Szatke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mező de bal. Mihai is nu in balbezit. Petrograzia verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Saloniemi probeert naar een medespeler te passen. Anh heeft problemen om de bal te vangen. Anh geeft een lange en hoge pass. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bugała geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mező zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coman rent richting de bal. Coman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Picon kopt de bal weg. Klungelig pakt Bertona de bal. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Petrograzia is nu in balbezit. Szatke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sestri Ponente fc - F.C. Casiraghi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 47%, F.C. Casiraghi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sestri Ponente fc - F.C. Casiraghi 2:2