Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incool8 Cipolle
cara Tactiek 3-5-2
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 25.5
wonderbaarlijk Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Krstović de bal. Scialò rent richting de bal. Scialò geeft de bal voor. Gasper is nu in balbezit. Gasper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 1:0

5e minuut.
Borrallo kopt de bal weg. Klungelig pakt Spescha de bal. Spescha probeert naar een medespeler te passen. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 2:0

12e minuut.
Borrallo kopt de bal weg. Daar is Laurito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spescha geeft een lange en hoge pass. Gasper rent richting de bal. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 3:0

13e minuut.
Marsiglioni met een sublieme pass. Borrallo rent richting de bal. Borrallo geeft een lange en hoge pass. Gasper rent richting de bal. Gasper haalt uit met een fantastische trap. Beolchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 4:0

16e minuut.
Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha passt de bal met de wreef. Gasper rent richting de bal. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 5:0

18e minuut.
Koródy bereikt de bal nog maar net als eerste. Koródy geeft de bal voor. Spescha speelt de bal door. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Grella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scialò verovert de bal door een tackle van achteren. Scialò geeft een hoge lob. Gasper is nu in balbezit. Gasper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 6:0

22e minuut.
Gasper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spescha met een sublieme pass. Gasper rent richting de bal. Gasper draait met de bal, schiet en ... Beolchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Marsiglioni geeft de bal voor. Gasper kopt de bal weg. Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha geeft een lange en hoge pass. Gasper springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spescha met de inworp. Borrallo speelt de bal door. Klungelig pakt Gasper de bal. Gasper draait met de bal, schiet en ... Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Spescha probeert naar een medespeler te passen. Gasper heeft problemen om de bal te vangen. Fusini is nu in balbezit. Gasper verovert de bal door een tackle van achteren. Gasper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 7:0

30e minuut.
Marsiglioni geeft een hoge lob. Gasper heeft problemen om de bal te vangen. Laurito is nu in balbezit. Gasper onderschept slim de pass. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 8:0

31e minuut.
Krstović is nu in balbezit. Krstović geeft een hoge lob. Spescha kopt de bal weg. Gasper rent richting de bal. Gasper schiet op doel. Beolchi bokst de bal weg.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spescha met een snelle inworp. Borrallo probeert naar een medespeler te passen. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 9:0

35e minuut.
Scialò kopt de bal weg. Wszędybył geeft een hoge lob. Spescha kopt de bal weg. Gasper rent richting de bal. Gasper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 10:0

39e minuut.
Calchera controleert de bal met de borst. Gasper is nu in balbezit. Laurito is nu in balbezit. Gasper verovert de bal door een tackle van achteren. Gasper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 11:0

40e minuut.
Fonte geeft de bal voor. Spescha kopt de bal weg. Gasper is nu in balbezit. Gasper schiet op doel. Beolchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 12:0

42e minuut.
Wszędybył geeft de bal voor. Laurito heeft problemen om de bal te vangen. Laurito onderschept slim de pass. Borrallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incool8 19%, Cipolle 81%.
Incool8 - Cipolle 13:0

46e minuut.
Gasper passt de bal met de wreef. Scialò rent richting de bal. Scialò passt de bal met de wreef. Daar is Gasper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Spescha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spescha geeft de bal voor. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper draait met de bal, schiet en ... Beolchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 14:0

52e minuut.
Wszędybył rent richting de bal. Wszędybył geeft een lange en hoge pass. Daar is Krstović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasper is nu in balbezit. Gasper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Marsiglioni speelt de bal door. Scialò bereikt de bal nog maar net als eerste. Scialò speelt de bal door. Gasper is nu in balbezit. Gasper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gasper is nu in balbezit. Gasper schiet op doel. Daar is Koródy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrallo geeft de bal voor. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Marsiglioni passt de bal met de wreef. Scialò is nu in balbezit. Scialò passt de bal in één keer door. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper draait met de bal, schiet en ... Beolchi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Spescha rent richting de bal. Spescha geeft een lange en hoge pass. Gasper heeft problemen om de bal te vangen. Gasper schiet op doel. Beolchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 15:0

64e minuut.
Borrallo passt de bal in één keer door. Marsiglioni is nu in balbezit. Borrallo geeft de bal voor. Scialò is nu in balbezit. Scialò draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Laurito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gasper. Gasper krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha geeft een hoge lob. Gasper is nu in balbezit. Scialò is nu in balbezit. Scialò haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Beolchi met een sublieme pass. Marsiglioni kopt de bal weg. Klungelig pakt Wszędybył de bal. Scialò is nu in balbezit. Scialò draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beolchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beolchi probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni kopt de bal weg. Klungelig pakt Calchera de bal. Gasper rent richting de bal. Gasper schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gasper is nu in balbezit. Scialò is nu in balbezit. Scialò geeft een hoge lob. Gasper probeert de bal aan de voet te houden. Gasper haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Marsiglioni speelt de bal door. Scialò rent richting de bal. Scialò passt de bal zonder na te denken. Gasper rent richting de bal. Gasper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Cipolle 16:0

80e minuut.
Maldara rent richting de bal. Maldara probeert naar een medespeler te passen. Fusini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper verovert de bal door een tackle van achteren. Gasper schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beolchi speelt de bal door. Wszędybył geeft een hoge lob. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper haalt uit met een fantastische trap. Beolchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gasper is nu in balbezit. Gasper haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Grella is nu in balbezit. Grella probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni passt de bal in één keer door. Scialò geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Gasper speelt de bal door. Spescha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha speelt de bal door. Gasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasper schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incool8 12%, Cipolle 88%.
Incool8 - Cipolle 16:0