Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rex FFC F.C. Casiraghi
4-1-3-2 Tactiek 4-1-2-3
55% Balbezit 45%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 63.1
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Fahlefeld met de inworp. Laitano rent richting de bal. Laitano geeft een hoge lob. Petrograzia maakt een snoekduik en kopt de bal. Gammelholm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - F.C. Casiraghi 0:1

5e minuut.
Szegletes rent richting de bal. Szegletes probeert naar een medespeler te passen. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rex FFC - F.C. Casiraghi 1:1

7e minuut.
Requena verovert de bal door een tackle van achteren. Requena geeft een hoge lob. Inworp. Fahlefeld met de inworp. Laitano geeft de bal voor. Gammelholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - F.C. Casiraghi 1:2

12e minuut.
Szegletes rent richting de bal. Szegletes geeft de bal voor. Vonášek is nu in balbezit. Chirmuş rent richting de bal. Vonášek verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rex FFC - F.C. Casiraghi 2:2

20e minuut.
Oniṣoarã passt de bal in één keer door. Szegletes rent richting de bal. Szegletes passt de bal zonder na te denken. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lercari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfaff met een snelle inworp. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fahlefeld is nu in balbezit. Pieronek rent richting de bal. Fahlefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahlefeld geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Subiat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szegletes de bal. Szegletes geeft een lange en hoge pass. Hoàng Trọng maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 62%, F.C. Casiraghi 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rex FFC - F.C. Casiraghi 2:2

47e minuut.
Subiat is nu in balbezit. Pfaff rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bugała. Bugała krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bugała is nu in balbezit. Bugała probeert naar een medespeler te passen. Vidović is nu in balbezit. Petrograzia onderschept slim de pass. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap. Gammelholm bokst de bal weg.

60e minuut.
Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã verovert de bal door een tackle van achteren. Drożko begaat een overtreding. Drożko krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szegletes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Hoàng Trọng krijgt zijn hoofd ertegen. Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - F.C. Casiraghi 3:2

62e minuut.
Daar is Petrograzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elbaz speelt de bal door. Klungelig pakt Afonin de bal. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Drożko met de inworp. Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã geeft een lange en hoge pass. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. Lercari bokst de bal weg. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Buitenspel voor Hoàng Trọng. Goede buitenspelval van de verdediging. Teodoru neemt vlug de vrije trap. Petrograzia kopt de bal weg. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek schiet op doel. Gammelholm bokst de bal weg.

70e minuut.
Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş geeft de bal voor. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... Lercari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Pfaff geeft een lange en hoge pass. Szegletes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fahlefeld. Fahlefeld krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laitano. Pfaff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elbaz met een snel genomen vrije trap. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes geeft de bal voor. Lercari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek verovert de bal door een tackle van achteren. Vonášek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Drożko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã passt de bal in één keer door. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek schiet op doel. Lercari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 58%, F.C. Casiraghi 42%.
Rex FFC - F.C. Casiraghi 3:2