Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Casiraghi Rex FFC
4-1-2-3 Tactiek 4-1-3-2
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
60.8 gemiddelde waardering 63.8
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Minh Sơn is nu in balbezit. Vonášek onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teodoru. Teodoru krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Bugała onderschept slim de pass. Bugała probeert naar een medespeler te passen. Afonin onderschept slim de pass. Laitano geeft een hoge lob. Pieronek maakt een snoekduik en kopt de bal. Gammelholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Szegletes geeft de bal voor. Klungelig pakt Minh Sơn de bal. Bugała is nu in balbezit. Pfaff verovert de bal door een tackle van achteren. Pfaff geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Szegletes verovert de bal door een tackle van achteren. Szegletes met een sublieme pass. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ... Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bugała is nu in balbezit. Pfaff onderschept slim de pass. Pfaff passt de bal zonder na te denken. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Szegletes rent richting de bal. Drożko begaat een overtreding. Drożko krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Pfaff de bal. Pfaff passt de bal met de wreef. Kiepura met een sublieme pass. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lercari trapt de bal weg van het doel. Kiepura kopt de bal weg. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. Lercari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Rex FFC 0:1

20e minuut.
Petrograzia probeert naar een medespeler te passen. Laitano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afonin. Afonin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bugała met een snelle inworp. Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft de bal voor. Petrograzia springt en kopt de bal. Gammelholm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gammelholm probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Trọng kopt de bal weg. Chirmuş speelt de bal door. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Rex FFC 0:2

30e minuut.
Ayala speelt de bal door. Petrograzia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vonášek. Vonášek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Subiat kopt de bal weg. Daar is Pfaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfaff passt de bal in één keer door. Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Laitano met de inworp. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een hoge lob. Subiat kopt de bal weg. Gammelholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Szegletes rent richting de bal. Szegletes passt de bal zonder na te denken. Kiepura rent richting de bal. Kiepura schiet op doel. Lercari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Rex FFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 54%, Rex FFC 46%.
F.C. Casiraghi - Rex FFC 0:3

57e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Rex FFC 1:3

63e minuut.
Afonin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oniṣoarã komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Requena geeft een lange en hoge pass. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes geeft de bal voor. Hoàng Trọng krijgt zijn hoofd ertegen. Lercari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Rex FFC 1:4

69e minuut.
Inworp. Kiepura met een snelle inworp. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes speelt de bal door. Pfaff geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hoàng Trọng kopt de bal weg. Szegletes heeft problemen om de bal te vangen. Szegletes passt de bal met de wreef. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng haalt uit met een fantastische trap. Lercari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lercari speelt de bal door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala passt de bal zonder na te denken. Laitano geeft een lange en hoge pass. Petrograzia springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gammelholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Valenzuela kopt de bal weg. Pfaff geeft een hoge lob. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drożko is nu in balbezit. Drożko geeft de bal voor. Szegletes rent richting de bal. Szegletes haalt uit met een fantastische trap. Lercari bokst de bal weg.

78e minuut.
Drożko verovert de bal door een tackle van achteren. Drożko geeft de bal voor. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura draait met de bal, schiet en ... Lercari probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Drożko rent richting de bal. Szegletes verovert de bal door een tackle van achteren. Szegletes speelt de bal door. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Rex FFC 1:5

84e minuut.
Pfaff met een sublieme pass. Drożko rent richting de bal. Kiepura onderschept slim de pass. Kiepura geeft een lange en hoge pass. Hoàng Trọng krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Minh Sơn rent richting de bal. Vonášek onderschept slim de pass. Vonášek schiet op doel. Lercari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Szegletes is nu in balbezit. Kiepura geeft de bal voor. Daar is Hoàng Trọng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Trọng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Rex FFC 1:6

88e minuut.
Drożko is nu in balbezit. Drożko geeft een lange en hoge pass. Subiat is nu in balbezit. Pieronek onderschept slim de pass. Pieronek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 64%, Rex FFC 36%.
F.C. Casiraghi - Rex FFC 1:6