Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Casiraghi Cipolle
4-1-2-3 Tactiek 3-5-2
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
55 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 23.5
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Olwert probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Pieronek rent richting de bal. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valenzuela neemt de hoekschop. Petrograzia springt en kopt de bal. Beolchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Inworp. Valenzuela met een snelle inworp. Pieronek geeft een lange en hoge pass. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laitano met een sublieme pass. Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 2:0

7e minuut.
Üzümlü kopt de bal weg. Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia passt de bal in één keer door. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 3:0

11e minuut.
Bistrajis kopt de bal weg. Petrograzia kan de bal niet met de borst controleren. Petrograzia passt de bal in één keer door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 4:0

12e minuut.
Haffner is nu in balbezit. Petrograzia onderschept slim de pass. Olwert begaat een overtreding. Olwert krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela speelt de bal door. Pieronek rent richting de bal. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Calchera geeft een lange en hoge pass. Pieronek speelt de bal door. Klungelig pakt Petrograzia de bal. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 5:0

17e minuut.
Valenzuela met de inworp. Laitano met een sublieme pass. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... Laurito probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Grella bereikt de bal nog maar net als eerste. Grella geeft een lange en hoge pass. Bistrajis kopt de bal weg. Pieronek rent richting de bal. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Beolchi trapt de bal weg van het doel. Chirmuş kopt de bal weg. Laurito bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Beolchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valenzuela zal de hoekschop nemen. Petrograzia heeft problemen om de bal te vangen. Petrograzia schiet op doel. Beolchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 6:0

26e minuut.
Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia passt de bal met de wreef. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Laitano passt de bal zonder na te denken. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Pieronek rent richting de bal. Pieronek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beolchi met een harde bal richting middenveld. Valenzuela kopt de bal weg. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Buitenspel voor Üzümlü. Goede buitenspelval van de verdediging. Laurito maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bugała geeft een hoge lob. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Calchera verovert de bal door een tackle van achteren. Calchera geeft een hoge lob. Bistrajis geeft de bal voor. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 7:0

36e minuut.
Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Petrograzia kopt de bal weg. Daar is Laurito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap. Beolchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valenzuela zal de hoekschop nemen. Petrograzia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 8:0

37e minuut.
Üzümlü onderschept slim de pass. Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Laitano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laitano krijgt een gele kaart.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogdanowicz met de inworp. Ayala met een sublieme pass. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fusini de bal. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Üzümlü geeft de bal voor. Beolchi speelt de bal door. Valenzuela kopt de bal weg. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek schiet op doel. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Calchera geeft een lange en hoge pass. Ayala kan de bal niet met de borst controleren. Abelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Pieronek rent richting de bal. Pieronek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 12%, Cipolle 88%.
F.C. Casiraghi - Cipolle 8:0

46e minuut.
Guelfi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenzuela met de inworp. Ayala met een sublieme pass. Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pieronek geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz kopt de bal weg. Laitano probeert naar een medespeler te passen. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fusini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laitano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ayala de bal. Ayala geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Beolchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 9:0

53e minuut.
Üzümlü passt de bal in één keer door. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela passt de bal met de wreef. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Beolchi bokst de bal weg.

54e minuut.
Bogdanowicz geeft een lange en hoge pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru geeft de bal voor. Pieronek rent richting de bal. Pieronek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Olwert passt de bal met de wreef. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Laitano zijn tegenspeler op de grond. Laitano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Chirmuş onderschept slim de pass. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała passt de bal met de wreef. Ayala geeft een hoge lob. Petrograzia krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

65e minuut.
Bugała geeft een hoge lob. Laurito heeft problemen om de bal te vangen. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap. Beolchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 10:0

69e minuut.
Haffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala onderschept slim de pass. Ayala met een sublieme pass. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beolchi trapt de bal weg. Valenzuela kopt de bal weg. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 11:0

73e minuut.
Chirmuş is nu in balbezit. Ayala geeft de bal voor. Fusini kopt de bal weg. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Petrograzia onderschept slim de pass. Petrograzia passt de bal zonder na te denken. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek draait met de bal, schiet en ... Beolchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 12:0

75e minuut.
Calchera rent richting de bal. Pieronek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieronek passt de bal in één keer door. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ayala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abelsson stond buitenspel. Guelfi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Petrograzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieronek rent richting de bal. Pieronek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Grella de bal. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Calchera is nu in balbezit. Pieronek onderschept slim de pass. Pieronek draait met de bal, schiet en ... Beolchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Laurito rent richting de bal. Petrograzia verovert de bal door een tackle van achteren. Petrograzia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 13:0

80e minuut.
Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Calchera de bal. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 14:0

81e minuut.
Üzümlü met een sublieme pass. Guelfi rent richting de bal. Guelfi speelt de bal door. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Calchera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieronek met een sublieme pass. Petrograzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrograzia schiet op doel. Beolchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 15:0

85e minuut.
Petrograzia rent richting de bal. Petrograzia passt de bal in één keer door. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - Cipolle 16:0

89e minuut.
Fusini rent richting de bal. Petrograzia onderschept slim de pass. Petrograzia passt de bal in één keer door. Pieronek rent richting de bal. Pieronek schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 14%, Cipolle 86%.
F.C. Casiraghi - Cipolle 16:0