Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rex FFC Stonehaven
4-1-3-2s Tactiek Wing2.0
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.5 gemiddelde waardering 63.6
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Gerencsér raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stričević komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Vărzaru passt de bal zonder na te denken. Sopaj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidović. Sopaj raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sopaj kan niet meer verder spelen. Miśkiewicz komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi begaat een overtreding. Rossi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Miśkiewicz speelt de bal door. Kapłan is nu in balbezit. Elbaz begaat een overtreding. Elbaz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Szegletes passt de bal met de wreef. Rowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović rent richting de bal. Petranović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rossi de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena geeft een hoge lob. Vărzaru kopt de bal weg. Rossi geeft de bal voor. Kapłan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 50%, Stonehaven 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rex FFC - Stonehaven 0:0

60e minuut.
Szegletes is nu in balbezit. Szegletes passt de bal in één keer door. Rowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiepura rent richting de bal. Kiepura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oniṣoarã met een snelle inworp. Szegletes geeft een hoge lob. Petranović rent richting de bal. Petranović schiet op doel. Idziorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlasak heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szegletes neemt de hoekschop. Vonášek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Stonehaven 1:0

74e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal in één keer door. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru geeft de bal voor. Kapłan springt en kopt de bal. Gammelholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miśkiewicz is nu in balbezit. Miśkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rex FFC - Stonehaven 1:1

82e minuut.
Petranović kopt de bal weg. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes passt de bal zonder na te denken. Petranović is nu in balbezit. Petranović haalt uit met een fantastische trap. Idziorek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 41%, Stonehaven 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rex FFC - Stonehaven 1:1