Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andreac F.C. Casiraghi
Non rompetevi Tactiek 4-1-2-3
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
66.6 gemiddelde waardering 63.4
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


1e minuut.
Hanganu passt de bal zonder na te denken. Kacela rent richting de bal. Üzümlü onderschept slim de pass. Üzümlü draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pieronek rent richting de bal. Pieronek schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Klungelig pakt Petrograzia de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft de bal voor. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel. Lercari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bugała kopt de bal weg. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse draait met de bal, schiet en ... Lercari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - F.C. Casiraghi 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Kumpula de bal. Kumpula probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hanganu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu geeft een hoge lob. Ronsse krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - F.C. Casiraghi 2:0

26e minuut.
Ortega rent richting de bal. Fahlefeld onderschept slim de pass. Fahlefeld met een sublieme pass. Pieronek rent richting de bal. Pieronek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Ronsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru onderschept slim de pass. Priente verovert de bal door een tackle van achteren. Priente schiet op doel. Lercari bokst de bal weg.

36e minuut.
Kacela is nu in balbezit. Üzümlü onderschept slim de pass. Chraca rent richting de bal. Üzümlü verovert de bal door een tackle van achteren. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca onderschept slim de pass. Chraca geeft de bal voor. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Lercari bokst de bal weg. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - F.C. Casiraghi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 41%, F.C. Casiraghi 59%.
andreac - F.C. Casiraghi 3:0

46e minuut.
Kacela met een sublieme pass. Hanganu rent richting de bal. Hanganu geeft de bal voor. Ronsse rent richting de bal. Ronsse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - F.C. Casiraghi 4:0

48e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Daar is Drożko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdenerli met een sublieme pass. Ronsse rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fiumi geeft een hoge lob. Hanganu rent richting de bal. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente schiet op doel. Lercari bokst de bal weg. Ronsse springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - F.C. Casiraghi 5:0

67e minuut.
Kumpula geeft een lange en hoge pass. Özerdenerli kopt de bal weg. Ronsse rent richting de bal. Ronsse draait met de bal, schiet en ... Lercari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - F.C. Casiraghi 6:0

68e minuut.
Özerdenerli passt de bal met de wreef. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Ronsse maakt een snoekduik en kopt de bal. Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal met de wreef. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia schiet op doel. Tryniszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - F.C. Casiraghi 6:1

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ronsse stond buitenspel. Teodoru neemt vlug de vrije trap. Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - F.C. Casiraghi 6:2

85e minuut.
Fahlefeld probeert naar een medespeler te passen. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chraca zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chraca naar de kleedkamers voor een vroege douche. Üzümlü moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Üzümlü kan niet meer verder spelen. Chraca geeft een lange en hoge pass. Caniggia komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kumpula probeert naar een medespeler te passen. Fiumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiumi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hanganu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Lercari bokst de bal weg. Ronsse is nu in balbezit. Ronsse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - F.C. Casiraghi 7:2

90e minuut.
Klungelig pakt Teodoru de bal. Ronsse rent richting de bal. Drożko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drożko krijgt een gele kaart. Ronsse raakt geblesseerd tijdens het duel. Priente legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
andreac - F.C. Casiraghi 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andreac 48%, F.C. Casiraghi 52%.
andreac - F.C. Casiraghi 8:2