Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cipolle Nacional Televidéo
3-5-2 Tactiek riprovamoc
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 64.8
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen very good


4e minuut.
Klungelig pakt Falcón de bal. Olwert probeert naar een medespeler te passen. Bigolotti geeft een lange en hoge pass. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Artunç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 0:1

8e minuut.
Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo speelt de bal door. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ... Artunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 0:2

9e minuut.
Karatzas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bigolotti de bal. Bigolotti geeft een lange en hoge pass. Comuzzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Artunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 0:3

15e minuut.
Drigs kopt de bal weg. Bigolotti rent richting de bal. Bigolotti passt de bal zonder na te denken. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Comuzzo de bal. Bogdanowicz rent richting de bal. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Olwert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Artunç bokst de bal weg.

22e minuut.
Bogdanowicz kopt de bal weg. Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 0:4

24e minuut.
Amiot geeft de bal voor. Kenny kopt de bal weg. Bigolotti speelt de bal door. Melis is nu in balbezit. Melis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Melis passt de bal in één keer door. Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski geeft een hoge lob. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ... Artunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Artunç speelt de bal door. Melis kopt de bal weg. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... Artunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 0:5

28e minuut.
Falcón passt de bal in één keer door. Comuzzo heeft problemen om de bal te vangen. Melis is nu in balbezit. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bigolotti controleert de bal met de borst. Bigolotti passt de bal in één keer door. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Amiot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żółkiewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Comuzzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Artunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 0:6

35e minuut.
Amiot kopt de bal weg. Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Karatzas passt de bal met de wreef. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo geeft de bal voor. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 0:7

38e minuut.
Comuzzo rent richting de bal. Żółkiewski geeft de bal voor. Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amiot de bal. Artunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 0:8

39e minuut.
Comuzzo is nu in balbezit. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis speelt de bal door. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tomazzi rent richting de bal. Żółkiewski onderschept slim de pass. Żółkiewski geeft een hoge lob. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolle 78%, Nacional Televidéo 22%.
Cipolle - Nacional Televidéo 0:9

51e minuut.
Klungelig pakt Rychman de bal. Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Duy An rent richting de bal. Żółkiewski geeft de bal voor. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Artunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 0:10

54e minuut.
Rychman is nu in balbezit. Rychman passt de bal met de wreef. Kenny is nu in balbezit. Maldara verovert de bal door een tackle van achteren. Maldara schiet op doel. Parpan bokst de bal weg. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. Parpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 1:10

56e minuut.
Żółkiewski passt de bal met de wreef. Daar is Comuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuzzo passt de bal in één keer door. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Melis geeft een lange en hoge pass. Falcón kopt de bal weg. Bogdanowicz rent richting de bal. Comuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 1:11

59e minuut.
Cassano speelt de bal door. Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Cassano is nu in balbezit. Cassano geeft een hoge lob. Comuzzo kopt de bal weg. Bigolotti rent richting de bal. Bigolotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Artunç trapt de bal weg van het doel. Rychman kopt de bal weg. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Comuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Artunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Doeltrap. Artunç met een harde bal richting middenveld. Bigolotti kopt de bal weg. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Comuzzo met een sublieme pass. Żółkiewski geeft een hoge lob. Falcón krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cassano speelt de bal door. Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuzzo is nu in balbezit. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel. Artunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Artunç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 1:12

75e minuut.
Bogdanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón passt de bal zonder na te denken. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Artunç bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 1:13

78e minuut.
Melis geeft een lange en hoge pass. Amiot heeft problemen om de bal te vangen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Artunç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 1:14

80e minuut.
Duy An rent richting de bal. Żółkiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Falcón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Melis onderschept slim de pass. Melis geeft de bal voor. Daar is Amiot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żółkiewski rent richting de bal. Żółkiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 1:15

86e minuut.
Comuzzo geeft een hoge lob. Bigolotti rent richting de bal. Bigolotti probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 1:16

88e minuut.
Żółkiewski kopt de bal weg. Melis rent richting de bal. Melis geeft een hoge lob. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Melis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siciliano komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski passt de bal zonder na te denken. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Artunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cipolle - Nacional Televidéo 1:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cipolle 79%, Nacional Televidéo 21%.
Cipolle - Nacional Televidéo 1:17