Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rex FFC Incool8
4-1-3-2s Tactiek lingretese
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Marsiglioni verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kiepura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vonášek maakt een snoekduik en kopt de bal. Costa Ambrogi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Incool8 1:0

3e minuut.
Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Szegletes is nu in balbezit. Szegletes geeft een hoge lob. Kiepura rent richting de bal. Kiepura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Szegletes schiet op doel. Marcinek verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiepura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vonášek maakt een snoekduik en kopt de bal. Costa Ambrogi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 48%, Incool8 52%.
Rex FFC - Incool8 1:0

47e minuut.
Borrallo onderschept slim de pass. Borrallo speelt de bal door. Spescha is nu in balbezit. Spescha geeft een lange en hoge pass. Gasper maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gammelholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Afonin rent richting de bal. Afonin probeert naar een medespeler te passen. Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes passt de bal met de wreef. Kiepura geeft een lange en hoge pass. Costa Ambrogi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kiepura is nu in balbezit. Kiepura passt de bal met de wreef. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Incool8 2:0

65e minuut.
Borrallo met een sublieme pass. Spescha rent richting de bal. Spescha speelt de bal door. Wszędybył rent richting de bal. Wszędybył geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Szegletes is nu in balbezit. Szegletes geeft de bal voor. Benzari probeert naar een medespeler te passen. Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gasper is nu in balbezit. Elbaz verovert de bal door een tackle van achteren. Borrallo speelt de bal door. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fonte kopt de bal weg. Kiepura rent richting de bal. Borrallo maakt een afschuwelijke overtreding. Borrallo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 58%, Incool8 42%.
Rex FFC - Incool8 2:0