Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Yambol Bertone
5-3-2new Tactiek plus 1
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
58.2 gemiddelde waardering 64.8
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Mortoni passt de bal zonder na te denken. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu speelt de bal door. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Adamowicz met een harde bal richting middenveld. Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco passt de bal met de wreef. Lewalski rent richting de bal. Lewalski haalt uit met een fantastische trap. Tabu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Formigaro passt de bal in één keer door. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski draait met de bal, schiet en ... Tabu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Bertone 1:0

8e minuut.
Crodino onderschept slim de pass. Sütlü geeft een lange en hoge pass. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Yambol - Bertone 1:1

10e minuut.
Cellier rent richting de bal. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski geeft de bal voor. Del Bosco rent richting de bal. Del Bosco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vraciu is nu in balbezit. Vraciu passt de bal met de wreef. Hedrén rent richting de bal. Hedrén schiet op doel. Adamowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Bertone 1:2

14e minuut.
Greuceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greuceanu geeft de bal voor. Hubert kopt de bal weg. Del Bosco heeft problemen om de bal te vangen. Del Bosco draait met de bal, schiet en ... Tabu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lewalski passt de bal met de wreef. Pucci is nu in balbezit. Pucci passt de bal in één keer door. Hubert is nu in balbezit. Hubert schiet op doel. Tabu bokst de bal weg.

34e minuut.
Madureira passt de bal zonder na te denken. Hubert is nu in balbezit. Hubert geeft de bal voor. Ulivieri geeft een hoge lob. Hedrén krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cοllymore begaat een overtreding. Hedrén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulivieri met een snel genomen vrije trap. Hedrén krijgt zijn hoofd ertegen. Adamowicz bokst de bal weg.

39e minuut.
Guilbert passt de bal met de wreef. Greuceanu is nu in balbezit. Met opzet legt Vraciu zijn tegenspeler op de grond. Vraciu krijgt een gele kaart. Greuceanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Greuceanu kan niet meer verder spelen. Aizenştadt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 50%, Bertone 50%.
CSKA Yambol - Bertone 1:2

46e minuut.
Butryn komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Crodino verovert de bal door een tackle van achteren. Pucci rent richting de bal. Pucci speelt de bal door. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tabu bokst de bal weg.

59e minuut.
Butryn met een sublieme pass. Aizenştadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizenştadt geeft een lange en hoge pass. Crodino rent richting de bal. Del Bosco verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Formigaro geeft de bal voor. Aizenştadt kopt de bal weg. Moldovan heeft problemen om de bal te vangen. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén schiet op doel. Adamowicz bokst de bal weg. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Bertone 1:3

77e minuut.
Pucci probeert naar een medespeler te passen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan geeft een hoge lob. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski haalt uit met een fantastische trap. Tabu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crodino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Bosco is nu in balbezit. Del Bosco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Bertone 2:3

81e minuut.
Klungelig pakt Guilbert de bal. Siccardo is nu in balbezit. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén schiet op doel. Adamowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Bertone 2:4

87e minuut.
Aizenştadt onderschept slim de pass. Aizenştadt speelt de bal door. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Bertone 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 44%, Bertone 56%.
CSKA Yambol - Bertone 2:5