Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CabaretVoltaire Rizzo United
4 - 3 - 3 Full Tactiek 523+
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
59.1 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Desrousseaux passt de bal zonder na te denken. Saelens rent richting de bal. Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo heeft problemen om de bal te vangen. Alejo schiet op doel. Dahms bokst de bal weg.

2e minuut.
Andrejcsik geeft een hoge lob. Dykman is nu in balbezit. Dykman geeft een hoge lob. Rizzo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Rizzo United 0:1

5e minuut.
Kubicki kopt de bal weg. Charisteas rent richting de bal. Charisteas passt de bal zonder na te denken. Ciechański rent richting de bal. Ciechański draait met de bal, schiet en ... Nádor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Charisteas is nu in balbezit. Charisteas speelt de bal door. Ciechański is nu in balbezit. Ciechański draait met de bal, schiet en ... Nádor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CabaretVoltaire - Rizzo United 1:1

29e minuut.
Kubicki is nu in balbezit. Guldea speelt de bal door. Daar is Budicin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budicin geeft de bal voor. Alejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kubicki kopt de bal weg. Charisteas is nu in balbezit. Marecos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marecos krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Buitenspel voor Charisteas. Goede buitenspelval van de verdediging. Guldea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Budicin rent richting de bal. Budicin geeft een hoge lob. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Charisteas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Sơn begaat een overtreding. Charisteas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciechański springt en kopt de bal. Nádor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Rizzo United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 54%, Rizzo United 46%.
CabaretVoltaire - Rizzo United 2:1

49e minuut.
Guldea rent richting de bal. Guldea passt de bal zonder na te denken. Budicin is nu in balbezit. Budicin geeft de bal voor. Alejo krijgt zijn hoofd ertegen. Dahms probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Guldea met een snelle inworp. Budicin is nu in balbezit. Budicin geeft een lange en hoge pass. Alejo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Nam Sơn onderschept slim de pass. Marecos geeft de bal voor. Desrousseaux probeert de bal met de borst te controleren. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Gerbi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Guldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldea geeft een lange en hoge pass. Budicin kopt de bal weg. Alejo rent richting de bal. Alejo haalt uit met een fantastische trap. Dahms bokst de bal weg.

65e minuut.
Dahms speelt de bal door. Bardoni kopt de bal weg. Saelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Budicin kopt de bal weg. Milewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alejo. Alejo krijgt een gele kaart. Milewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Milewski kan niet meer verder spelen. Trei komt het veld opgelopen. Urru komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Guldea probeert naar een medespeler te passen. Budicin bereikt de bal nog maar net als eerste. Budicin speelt de bal door. Rizzo rent richting de bal. Rizzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Charisteas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charisteas passt de bal in één keer door. Ciechański rent richting de bal. Ciechański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Rizzo United 3:1

84e minuut.
Andrejcsik onderschept slim de pass. Klungelig pakt Budicin de bal. Budicin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rizzo de bal. Rizzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 54%, Rizzo United 46%.
CabaretVoltaire - Rizzo United 3:1