Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzo United CabaretVoltaire
TBO Tactiek 4 - 3 - 3 Full
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
63.5 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Bardoni passt de bal met de wreef. Ciechański is nu in balbezit. Ciechański passt de bal zonder na te denken. Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. Teker haalt uit met een fantastische trap. Nádor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Saelens neemt vlug de vrije trap. Parandyk kopt de bal weg. Andrejcsik rent richting de bal. Bardoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. Dahms bokst de bal weg.

17e minuut.
Nam Sơn geeft een hoge lob. Alejo rent richting de bal. Desrousseaux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bardoni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dahms kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - CabaretVoltaire 1:0

23e minuut.
Daar is Kubicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubicki passt de bal in één keer door. Ferrini probeert naar een medespeler te passen. Teker rent richting de bal. Teker draait met de bal, schiet en ... Nádor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bardoni controleert de bal met de borst. Andrejcsik is nu in balbezit. Bardoni onderschept slim de pass. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - CabaretVoltaire 2:0

28e minuut.
Nam Sơn is nu in balbezit. Nam Sơn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Desrousseaux de bal. Alejo is nu in balbezit. Alejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gabunia kopt de bal weg. Klungelig pakt Desrousseaux de bal. Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo haalt uit met een fantastische trap. Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - CabaretVoltaire 3:0

42e minuut.
Klungelig pakt Alejo de bal. Saelens speelt de bal door. Ciechański rent richting de bal. Charisteas rent richting de bal. Charisteas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - CabaretVoltaire 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 32%, CabaretVoltaire 68%.
Rizzo United - CabaretVoltaire 3:1

46e minuut.
Trei komt het veld opgelopen. Ovcharov komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Desrousseaux is nu in balbezit. Alejo onderschept slim de pass. Alejo probeert naar een medespeler te passen. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ferrini rent richting de bal. Ferrini passt de bal zonder na te denken. Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. Teker haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kubicki rent richting de bal. Kubicki passt de bal zonder na te denken. Ferrini met een sublieme pass. Ciechański rent richting de bal. Ciechański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - CabaretVoltaire 3:2

67e minuut.
Trei passt de bal in één keer door. Andrejcsik rent richting de bal. Bardoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. Dahms werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - CabaretVoltaire 4:2

72e minuut.
Alejo rent richting de bal. Desrousseaux speelt de bal door. Alejo rent richting de bal. Alejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - CabaretVoltaire 5:2

82e minuut.
Trei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Romańczuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Svátek. Svátek krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Saelens geeft een lange en hoge pass. Nam Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Nam Sơn geeft een lange en hoge pass. Bardoni rent richting de bal. Bardoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kubicki is nu in balbezit. Kubicki passt de bal in één keer door. Daar is Ferrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrini geeft de bal voor. Ciechański maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 45%, CabaretVoltaire 55%.
Rizzo United - CabaretVoltaire 5:2