Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Reginna *_ANTARES_*
Miccio noob Tactiek 4-1-2-1-2 M
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 60.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Pintarić met een sublieme pass. Gyurcsány is nu in balbezit. Hagan maakt een afschuwelijke overtreding. Hagan krijgt een gele kaart. Gyurcsány raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gyurcsány kan niet meer verder spelen. Carandente Perreca komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Karkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scattaglia begaat een overtreding. Karkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Alm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colletti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - *_ANTARES_* 1:0

10e minuut.
Ţigănaş verovert de bal door een tackle van achteren. Karkowski rent richting de bal. Scattaglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scattaglia krijgt een gele kaart. Karkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitezović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alm is nu in balbezit. Alm geeft een hoge lob. Colletti springt en kopt de bal. Trudnos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Scattaglia is nu in balbezit. Scattaglia passt de bal zonder na te denken. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill draait met de bal, schiet en ... Pintarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ţigănaş verovert de bal door een tackle van achteren. Cescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescato passt de bal in één keer door. Acerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerra draait met de bal, schiet en ... Pintarić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Scattaglia speelt de bal door. Acerra met een sublieme pass. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Reginna - *_ANTARES_* 1:1

36e minuut.
Melchiori rent richting de bal. Melchiori passt de bal in één keer door. Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Alm geeft een hoge lob. Melchiori krijgt zijn hoofd ertegen. Trudnos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Vitezović speelt de bal door. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski geeft een hoge lob. Colletti springt en kopt de bal. Trudnos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - *_ANTARES_* 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 47%, *_ANTARES_* 53%.
F.C Reginna - *_ANTARES_* 2:1

60e minuut.
Acerra geeft de bal voor. Daar is Barbarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neill rent richting de bal. O`Neill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Reginna - *_ANTARES_* 2:2

69e minuut.
Carandente Perreca passt de bal met de wreef. Acerra rent richting de bal. Acerra geeft een hoge lob. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki schiet op doel. Pintarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - *_ANTARES_* 2:3

79e minuut.
Alm geeft een hoge lob. Bonin kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alm zal de hoekschop nemen. Melchiori springt en kopt de bal. Trudnos bokst de bal weg. Cescato geeft een lange en hoge pass. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarin maakt een afschuwelijke overtreding. O`Neill raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Scattaglia rent richting de bal. Scattaglia geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Acerra de bal onder controle te krijgen. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Acerra rent richting de bal. Acerra passt de bal in één keer door. O`Neill rent richting de bal. O`Neill haalt uit met een fantastische trap. Pintarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - *_ANTARES_* 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 46%, *_ANTARES_* 54%.
F.C Reginna - *_ANTARES_* 2:4