Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzo United F.C Reginna
TBO Tactiek Miccio noob
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
64.9 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Alm bereikt de bal nog maar net als eerste. Budicin geeft de bal voor. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni draait met de bal, schiet en ... Pintarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - F.C Reginna 1:0

12e minuut.
Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş maakt een afschuwelijke overtreding. Bardoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Budicin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Romańczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nam Sơn probeert de bal aan de voet te houden. Dykman geeft de bal voor. Vitezović kopt de bal weg. Karkowski geeft een hoge lob. Colletti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Oasenegre geeft de bal voor. Romańczuk is nu in balbezit. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni draait met de bal, schiet en ... Pintarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - F.C Reginna 2:0

38e minuut.
Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo geeft een hoge lob. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk haalt uit met een fantastische trap. Pintarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - F.C Reginna 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 45%, F.C Reginna 55%.
Rizzo United - F.C Reginna 3:0

46e minuut.
Ovcharov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vitezović geeft een hoge lob. Colletti kopt de bal weg. Melchiori is nu in balbezit. Melchiori draait met de bal, schiet en ... Nádor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Karkowski passt de bal zonder na te denken. Colletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Budicin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melchiori kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nádor bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ţigănaş neemt vlug de vrije trap. Inworp. Ovcharov met de inworp. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo draait met de bal, schiet en ... Pintarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Macedo rent richting de bal. Lê Đức speelt de bal door. Parandyk speelt de bal door. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lê Đức kopt de bal weg. Budicin met een sublieme pass. Alejo rent richting de bal. Alejo geeft een hoge lob. Romańczuk krijgt zijn hoofd ertegen. Pintarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

67e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Parandyk verovert de bal door een tackle van achteren. Parandyk passt de bal in één keer door. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni draait met de bal, schiet en ... Pintarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Hagan met een snelle inworp. Alm rent richting de bal. Alm geeft de bal voor. Klungelig pakt Melchiori de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - F.C Reginna 3:1

76e minuut.
Oasenegre onderschept slim de pass. Oasenegre passt de bal met de wreef. Romańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romańczuk draait met de bal, schiet en ... Pintarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Budicin bereikt de bal nog maar net als eerste. Budicin geeft de bal voor. Daar is Barbarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. Pintarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 40%, F.C Reginna 60%.
Rizzo United - F.C Reginna 3:1