Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzo United Ennerico FC
523+++ Tactiek 5-2-3->3-4-3
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 69.8
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Siemian rent richting de bal. Bardoni verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo is nu in balbezit. Alejo draait met de bal, schiet en ... Cabral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - Ennerico FC 1:0

14e minuut.
Bardoni kopt de bal weg. Alejo rent richting de bal. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni schiet op doel. Cabral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - Ennerico FC 2:0

19e minuut.
Mash neemt vlug de vrije trap. Daar is Ovcharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colaizzo rent richting de bal. Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi draait met de bal, schiet en ... Nádor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Szaj neemt vlug de vrije trap. Bonacchi kopt de bal weg. Marecos is nu in balbezit. Miciun onderschept slim de pass. Miciun draait met de bal, schiet en ... Nádor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

26e minuut.
Colaizzo rent richting de bal. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre geeft een hoge lob. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mash verovert de bal door een tackle van achteren. Mash geeft de bal voor. Dykman rent richting de bal. Bonacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonacchi draait met de bal, schiet en ... Nádor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - Ennerico FC 2:1

33e minuut.
Nádor met een harde bal richting middenveld. Siemian kopt de bal weg. Klungelig pakt Răducioiu de bal. Răducioiu geeft een hoge lob. Colaizzo krijgt zijn hoofd ertegen. Nádor bokst de bal weg.

35e minuut.
Bonacchi onderschept slim de pass. Ovcharov onderschept slim de pass. Ovcharov speelt de bal door. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bonacchi passt de bal in één keer door. Colaizzo is nu in balbezit. Colaizzo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dykman de bal onder controle te krijgen. Nádor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rizzo United - Ennerico FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 59%, Ennerico FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rizzo United - Ennerico FC 2:2

46e minuut.
Numankadi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu passt de bal in één keer door. Siemian heeft problemen om de bal te vangen. Siemian geeft een hoge lob. Colaizzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Răducioiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marecos de bal. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun haalt uit met een fantastische trap. Nádor probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Alejo kopt de bal weg. Mash bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni onderschept slim de pass. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Bıkmaz onderschept slim de pass. Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu speelt de bal door. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cuéllar heeft problemen om de bal te vangen. Cuéllar passt de bal zonder na te denken. Szaj probeert naar een medespeler te passen. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 62%, Ennerico FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rizzo United - Ennerico FC 2:2