Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertone F.C Reginna
plus 1 Tactiek Miccio noob
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.7 gemiddelde waardering 60.7
outstanding Schieten very good
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


8e minuut.
Melchiori controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vivas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lê Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén verovert de bal door een tackle van achteren. Hedrén draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - F.C Reginna 1:0

12e minuut.
Tabu neemt vlug de vrije trap. Hedrén kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbarin. Barbarin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Formigaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lê Đức de bal. Hedrén onderschept slim de pass. Hedrén haalt uit met een fantastische trap. Pintarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ţigănaş met een sublieme pass. Formigaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkowski onderschept slim de pass. Karkowski geeft een lange en hoge pass. Melchiori maakt een snoekduik en kopt de bal. Tabu bokst de bal weg.

26e minuut.
Hedrén is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbarin. Hedrén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mortoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ţigănaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulivieri is nu in balbezit. Ulivieri schiet op doel. Pintarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ulivieri neemt de hoekschop. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén schiet op doel. Pintarić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - F.C Reginna 2:0

29e minuut.
Vitezović passt de bal met de wreef. Karkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkowski geeft een hoge lob. Melchiori maakt een snoekduik en kopt de bal. Tabu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 49%, F.C Reginna 51%.
Bertone - F.C Reginna 2:0

55e minuut.
Mortoni is nu in balbezit. Vitezović onderschept slim de pass. Vitezović speelt de bal door. Spadone bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadone haalt uit met een fantastische trap. Tabu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Cicerone passt de bal zonder na te denken. Ulivieri is nu in balbezit. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - F.C Reginna 3:0

81e minuut.
Mortoni passt de bal met de wreef. Ulivieri rent richting de bal. Ulivieri passt de bal zonder na te denken. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén draait met de bal, schiet en ... Pintarić bokst de bal weg.

84e minuut.
Vivas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biecke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 38%, F.C Reginna 62%.
Bertone - F.C Reginna 3:0