Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*_ANTARES_* Bad Religion
4-1-2-1-2 Tactiek 4-4-2 doppia
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61.7 gemiddelde waardering 68.1
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


15e minuut.
Inworp. Colméia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak geeft de bal voor. Marchewka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Puronaho rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bonin ... Strafschop! Puronaho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puronaho legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Inworp. Manys met de inworp. Heidrich rent richting de bal. Heidrich geeft een lange en hoge pass. Puronaho springt en kopt de bal. Trudnos bokst de bal weg.

21e minuut.
Scattaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Scattaglia geeft een lange en hoge pass. Puolamäki kopt de bal weg. Acerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerra schiet op doel. Pajčin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bonin probeert naar een medespeler te passen. Manys probeert naar een medespeler te passen. Heidrich is nu in balbezit. Heidrich geeft een hoge lob. Puronaho springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ościak rent richting de bal. Ościak geeft een hoge lob. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho draait met de bal, schiet en ... Trudnos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Bad Religion 0:1

36e minuut.
Tasasız met een sublieme pass. Klungelig pakt Ościak de bal. Ościak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bonin de bal onder controle te krijgen. Puronaho krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marchewka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Bad Religion 0:2

38e minuut.
Manys rent richting de bal. Manys probeert naar een medespeler te passen. Heidrich heeft problemen om de bal te vangen. Heidrich geeft de bal voor. Marchewka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho haalt uit met een fantastische trap. Trudnos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 63%, Bad Religion 37%.
*_ANTARES_* - Bad Religion 0:2

46e minuut.
Molina onderschept slim de pass. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak passt de bal zonder na te denken. Puronaho rent richting de bal. Puronaho draait met de bal, schiet en ... Trudnos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Heidrich passt de bal zonder na te denken. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka is nu in balbezit. Marchewka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Bad Religion 0:3

60e minuut.
Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss passt de bal zonder na te denken. Heidrich is nu in balbezit. Heidrich geeft een hoge lob. Marchewka springt en kopt de bal. Trudnos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Spiridione geeft een lange en hoge pass. Inworp. Heidrich met de inworp. Manys geeft de bal voor. Marchewka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Manys probeert naar een medespeler te passen. Heidrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidrich probeert naar een medespeler te passen. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronaho schiet op doel. Trudnos bokst de bal weg.

65e minuut.
Acerra met de inworp. Tasasız rent richting de bal. Tasasız passt de bal in één keer door. Marchewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchewka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sroczyński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sroczyński geeft een hoge lob. Puronaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cescato krijgt een gele kaart. Puronaho raakt geblesseerd tijdens het duel. Marchewka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Bad Religion 0:4

80e minuut.
Tasasız speelt de bal door. Acerra rent richting de bal. Acerra passt de bal zonder na te denken. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Bad Religion 1:4

84e minuut.
Anderson speelt de bal door. Sroczyński heeft problemen om de bal te vangen. Sroczyński geeft een hoge lob. Puronaho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Bad Religion 1:5

87e minuut.
Acerra probeert naar een medespeler te passen. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány passt de bal in één keer door. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki draait met de bal, schiet en ... Pajčin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Anderson de bal. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Bad Religion 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 58%, Bad Religion 42%.
*_ANTARES_* - Bad Religion 2:5