Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*_ANTARES_* Ennerico FC
4-1-2-1-2 M Tactiek 5-2-3 TL AL2
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 67.5
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Spiridione met een sublieme pass. Szaj rent richting de bal. Szaj probeert naar een medespeler te passen. Grubješić is nu in balbezit. Grubješić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Szaj rent richting de bal. Szaj speelt de bal door. Daar is Bonacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonacchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Ennerico FC 0:1

9e minuut.
Gyurcsány kopt de bal weg. Puolamäki met een sublieme pass. Acerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerra geeft de bal voor. Puolamäki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*_ANTARES_* - Ennerico FC 1:1

19e minuut.
Molina onderschept slim de pass. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina begaat een overtreding. Molina krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tasasız raakt geblesseerd tijdens het duel. Gyurcsány met een snel genomen vrije trap. O`Neill krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Cabral met een harde bal richting middenveld. Gyurcsány kopt de bal weg. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Grubješić heeft problemen om de bal te vangen. Grubješić passt de bal zonder na te denken. Szaj met een sublieme pass. Colaizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colaizzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 52%, Ennerico FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*_ANTARES_* - Ennerico FC 1:1

65e minuut.
Cescato is nu in balbezit. Cescato geeft een hoge lob. O`Neill rent richting de bal. O`Neill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Spiridione geeft de bal voor. O`Neill kopt de bal weg. Corrias probeert de bal aan de voet te houden. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki schiet op doel. Cabral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 51%, Ennerico FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*_ANTARES_* - Ennerico FC 1:1