Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aus Tirol Hulde
4-1-3-2 Tactiek Uit
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 11
61.9 gemiddelde waardering 69.7
goed Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen briljant


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Goey met een snelle inworp. Wetzel met een sublieme pass. de Goey geeft een lange en hoge pass. Philips springt en kopt de bal. Mančić bokst de bal weg.

2e minuut.
Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania geeft een lange en hoge pass. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ... Poulus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Hulde 0:1

4e minuut.
de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt verovert de bal door een tackle van achteren. Linka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Linka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Blervacq geeft een lange en hoge pass. Eiro verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zambrzycki neemt de hoekschop. Majewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Hulde 0:2

12e minuut.
Voorintholt onderschept slim de pass. Voorintholt probeert naar een medespeler te passen. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski rent richting de bal. Majewski draait met de bal, schiet en ... Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sena rent richting de bal. Sena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Hulde 0:3

15e minuut.
Bania is nu in balbezit. Bania passt de bal zonder na te denken. Sena rent richting de bal. Sena schiet op doel. Poulus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Hulde 0:4

17e minuut.
van Doorn verovert de bal door een tackle van achteren. van Doorn passt de bal in één keer door. Bania rent richting de bal. Bania geeft een lange en hoge pass. Majewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel passt de bal zonder na te denken. de Goey probeert naar een medespeler te passen. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel schiet op doel. Mančić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 50%, Hulde 50%.
FC Aus Tirol - Hulde 0:4

46e minuut.
Wetzel rent richting de bal. Terpstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel onderschept slim de pass. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. Mančić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philips is nu in balbezit. Philips speelt de bal door. Wetzel rent richting de bal. Wetzel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Inworp. Miszkiel met een snelle inworp. Blervacq geeft een hoge lob. Majewski rent richting de bal. Majewski schiet op doel. Poulus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Blervacq speelt de bal door. Daar is Bania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszkiel maakt een afschuwelijke overtreding. Miszkiel krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bania is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zambrzycki met een snel genomen vrije trap. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Majewski is nu in balbezit. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena haalt uit met een fantastische trap. Poulus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Delay is nu in balbezit. Blervacq rent richting de bal. Blervacq passt de bal zonder na te denken. Bania geeft een lange en hoge pass. Sena rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zambrzycki komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Blervacq passt de bal zonder na te denken. Bania rent richting de bal. Bania geeft de bal voor. Majewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Hulde 0:5

68e minuut.
Bania rent richting de bal. Bania geeft de bal voor. Sena is nu in balbezit. Sena haalt uit met een fantastische trap. Rotaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Hulde 0:6

70e minuut.
Denneboom geeft een hoge lob. Bania kopt de bal weg. van Schoonhoven rent richting de bal. Majewski is nu in balbezit. Majewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Majewski is nu in balbezit. Majewski passt de bal met de wreef. Voorintholt speelt de bal door. Sena is nu in balbezit. Sena draait met de bal, schiet en ... Poulus bokst de bal weg.

82e minuut.
Miszkiel met een sublieme pass. Wetzel rent richting de bal. Wetzel passt de bal in één keer door. de Bock rent richting de bal. de Bock haalt uit met een fantastische trap. Mančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
de Bock onderschept slim de pass. de Bock geeft een hoge lob. Philips heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel rent richting de bal. Wetzel schiet op doel. Mančić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 53%, Hulde 47%.
FC Aus Tirol - Hulde 0:6