Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quickies FC RIJNDIJK II
GERT10 Tactiek FCR352
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 65.9
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Boček met een sublieme pass. Botteghin rent richting de bal. Botteghin met een sublieme pass. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Pollack passt de bal zonder na te denken. Schanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Schanko met een sublieme pass. Dymecki rent richting de bal. Dymecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Schanko passt de bal zonder na te denken. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes rent richting de bal. Promes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - FC RIJNDIJK II 0:1

20e minuut.
van Beek met de inworp. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Korolewski rent richting de bal. Opdam verovert de bal door een tackle van achteren. Opdam schiet op doel. Dutra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Botteghin rent richting de bal. Botteghin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quickies - FC RIJNDIJK II 1:1

27e minuut.
Pollack speelt de bal door. Porras rent richting de bal. Porras passt de bal in één keer door. Dymecki is nu in balbezit. Dymecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - FC RIJNDIJK II 1:2

31e minuut.
Pollack bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollack passt de bal in één keer door. Boëtius is nu in balbezit. Botteghin is nu in balbezit. Botteghin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Gąsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsior speelt de bal door. Boëtius bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes verovert de bal door een tackle van achteren. Promes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft een lange en hoge pass. Promes rent richting de bal. Promes schiet op doel. Palik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quickies - FC RIJNDIJK II 1:3

45e minuut.
Daar is Schanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schanko probeert naar een medespeler te passen. Porras probeert naar een medespeler te passen. Dymecki rent richting de bal. Dymecki schiet op doel. Palik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 54%, FC RIJNDIJK II 46%.
Quickies - FC RIJNDIJK II 1:3

64e minuut.
Gąsior rent richting de bal. Gąsior passt de bal in één keer door. Terol bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes verovert de bal door een tackle van achteren. Promes schiet op doel. Palik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Gąsior rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opdam. Gąsior raakt geblesseerd tijdens het duel. Xiangqian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dymecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Schanko probeert naar een medespeler te passen. Porras rent richting de bal. Porras passt de bal zonder na te denken. Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kaplický is nu in balbezit. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Botteghin de bal. Botteghin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quickies 63%, FC RIJNDIJK II 37%.
Quickies - FC RIJNDIJK II 1:3