Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aus Tirol FC RIJNDIJK II
4-1-3-2 Tactiek FCR352
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
62.7 gemiddelde waardering 64.7
goed Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Xiangqian geeft een lange en hoge pass. Promes is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rotaru ... Strafschop! Rotaru krijgt een gele kaart. Promes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Promes legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - FC RIJNDIJK II 0:1

10e minuut.
Wetzel met een sublieme pass. de Goey geeft de bal voor. Korolewski is nu in balbezit. Philips onderschept slim de pass. Philips draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Inworp. Miszkiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel geeft een lange en hoge pass. de Bock maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aus Tirol - FC RIJNDIJK II 1:1

23e minuut.
Klungelig pakt Philips de bal. Xiangqian is nu in balbezit. Philips tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Philips krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Schanko met een snelle inworp. Porras probeert naar een medespeler te passen. Dymecki rent richting de bal. Dymecki schiet op doel. Poulus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delay rent richting de bal. Inworp. Abadexo met de inworp. Promes is nu in balbezit. Promes schiet op doel. Poulus bokst de bal weg.

30e minuut.
Linka met een sublieme pass. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey passt de bal zonder na te denken. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 40%, FC RIJNDIJK II 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aus Tirol - FC RIJNDIJK II 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt de Bock de bal. Xiangqian geeft een lange en hoge pass. Promes kopt de bal weg. Abadexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadexo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Eiro geeft een lange en hoge pass. de Bock controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Xiangqian maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Abadexo de bal. Abadexo draait met de bal, schiet en ... Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Abadexo passt de bal met de wreef. Promes rent richting de bal. Beţivu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beţivu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Korolewski geeft een lange en hoge pass. Promes rent richting de bal. Promes passt de bal zonder na te denken. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Porras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Dymecki de bal. Dymecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rotaru met een sublieme pass. de Goey heeft problemen om de bal te vangen. de Goey passt de bal zonder na te denken. Delay is nu in balbezit. Delay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dutra geeft een hoge lob. Inworp. Delay met de inworp. Wetzel rent richting de bal. Wetzel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 42%, FC RIJNDIJK II 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aus Tirol - FC RIJNDIJK II 1:1