Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zaantrappers DARIVA
442 Tactiek This is the end
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 31.6
solid Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen weak


5e minuut.
Schepers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Waldner komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Ramberg heeft problemen om de bal te vangen. van Polen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ramberg geeft een hoge lob. Maziarz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Oyuga speelt de bal door. Maziarz heeft problemen om de bal te vangen. Olsen is nu in balbezit. Leve onderschept slim de pass. Leve draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ramberg met de inworp. Klungelig pakt Aarma de bal. Aarma probeert naar een medespeler te passen. Maziarz rent richting de bal. Maziarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Oyuga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Reenen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuijs de bal. Kuijs draait met de bal, schiet en ... Grispi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - DARIVA 0:1

38e minuut.
Klungelig pakt Janićijević de bal. Aarma bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarma probeert naar een medespeler te passen. Kuijs is nu in balbezit. Kuijs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Leve bereikt de bal nog maar net als eerste. Leve speelt de bal door. Klungelig pakt Olsen de bal. Maziarz verovert de bal door een tackle van achteren. Maziarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ramberg probeert naar een medespeler te passen. Lok is nu in balbezit. Amalfitani verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitani geeft een hoge lob. Leve kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaantrappers 42%, DARIVA 58%.
FC Zaantrappers - DARIVA 0:1

46e minuut.
Schouwstra komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Janićijević verovert de bal door een tackle van achteren. Janićijević speelt de bal door. Oyuga probeert naar een medespeler te passen. Leve is nu in balbezit. Leve draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maziarz rent richting de bal. Maziarz passt de bal met de wreef. Daar is Leve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zaantrappers - DARIVA 1:1

60e minuut.
Inworp. Lagarde komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Šubarić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramberg is nu in balbezit. Ramberg geeft de bal voor. Maziarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
van Polen probeert naar een medespeler te passen. van Reenen is nu in balbezit. van Reenen passt de bal in één keer door. Kuijs rent richting de bal. Kuijs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Aarma geeft de bal voor. Pot rent richting de bal. van Polen probeert naar een medespeler te passen. Kuijs is nu in balbezit. Kuijs schiet op doel. Grispi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amalfitani met de inworp. Aarma geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leve krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - DARIVA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaantrappers 44%, DARIVA 56%.
FC Zaantrappers - DARIVA 2:1