Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wazzaaahh Tugas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
van Kempen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boer komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Kuneman rent richting de bal. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek probeert naar een medespeler te passen. Boers heeft problemen om de bal te vangen. Boers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kuneman passt de bal met de wreef. Schmitz rent richting de bal. Schmitz geeft een hoge lob. Adelaar rent richting de bal. Adelaar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wazzaaahh - Tugas 0:1

20e minuut.
van Gobbel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gobbel met een sublieme pass. Schmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman onderschept slim de pass. Osman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bruins Slot is nu in balbezit. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman speelt de bal door. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers haalt uit met een fantastische trap. Bosman bokst de bal weg.

34e minuut.
Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman geeft de bal voor. Daar is ter Horst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boers rent richting de bal. Boers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
van den Broek met een snelle inworp. Osman is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Schmitz ... Strafschop! Schmitz krijgt een gele kaart. Osman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Boers rent richting de bal. ter Horst onderschept slim de pass. Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Boers is nu in balbezit. Boers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wazzaaahh 39%, Tugas 61%.
FC Wazzaaahh - Tugas 0:1

57e minuut.
van Duivenbode onderschept slim de pass. van Duivenbode geeft een hoge lob. Krijgh probeert de bal aan de voet te houden. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wazzaaahh - Tugas 0:2

88e minuut.
Bruins Slot rent richting de bal. Bruins Slot passt de bal zonder na te denken. Adelaar rent richting de bal. Adelaar schiet op doel. van Loen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wazzaaahh - Tugas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wazzaaahh 49%, Tugas 51%.
FC Wazzaaahh - Tugas 0:3