Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westervelde Stars YUNUSLAR FC
RightwingPD Tactiek 3-5-2 BENIM
33% Balbezit 67%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.8 gemiddelde waardering 55.5
weak Schieten very good
average Passen excellent
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Chojecki speelt de bal door. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios geeft de bal voor. Pryadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryadko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Inworp. Ural met een snelle inworp. Chojecki rent richting de bal. Chojecki geeft een lange en hoge pass. Scarpelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:1

5e minuut.
Agasso speelt de bal door. Ural met een sublieme pass. Pryadko is nu in balbezit. Pryadko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:2

8e minuut.
Agasso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chojecki geeft een hoge lob. Daar is Scarpelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pryadko is nu in balbezit. Pryadko schiet op doel. Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:3

10e minuut.
Klungelig pakt Scarpelli de bal. Cwelik begaat een overtreding. Scarpelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chojecki met een snel genomen vrije trap. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli schiet op doel. Pekról bokst de bal weg.

11e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Rios rent richting de bal. Rios speelt de bal door. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli schiet op doel. Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarpelli geeft een lange en hoge pass. Pryadko rent richting de bal. Pryadko schiet op doel. Pekról kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:4

14e minuut.
Daar is Agasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agasso passt de bal met de wreef. Rios rent richting de bal. Rios geeft de bal voor. Pryadko springt en kopt de bal. Pekról bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Chojecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojecki geeft de bal voor. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli schiet op doel. Pekról maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:5

18e minuut.
Koutsospiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş onderschept slim de pass. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Daar is Chojecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:6

21e minuut.
Scarpelli kopt de bal weg. Daar is Pryadko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki schiet op doel. Pekról maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:7

24e minuut.
Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwelik geeft een hoge lob. Ural geeft een hoge lob. Scarpelli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:8

26e minuut.
Nevejans geeft de bal voor. Daar is Leitch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Ural rent richting de bal. Ural geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gaasbeek rent richting de bal. Gaasbeek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agasso met de inworp. Ural geeft een lange en hoge pass. Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Cwelik kopt de bal weg. Chojecki heeft problemen om de bal te vangen. Chojecki geeft een lange en hoge pass. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap. Pekról bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:9

33e minuut.
Chojecki probeert naar een medespeler te passen. Ural is nu in balbezit. Ural geeft een hoge lob. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Drăguş passt de bal zonder na te denken. Chojecki is nu in balbezit. Chojecki passt de bal in één keer door. Pryadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryadko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli passt de bal in één keer door. Rios geeft een lange en hoge pass. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki schiet op doel. Pekról probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli draait met de bal, schiet en ... Pekról werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Ural met een snelle inworp. Pryadko geeft een lange en hoge pass. Daar is Scarpelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:10

44e minuut.
Agasso probeert naar een medespeler te passen. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş passt de bal met de wreef. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios draait met de bal, schiet en ... Pekról probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dankerlui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Agasso passt de bal met de wreef. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural geeft een hoge lob. Rios geeft een hoge lob. Pryadko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westervelde Stars 83%, YUNUSLAR FC 17%.
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:11

49e minuut.
Chojecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Ural, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ural geeft de bal voor. Chojecki rent richting de bal. Chojecki haalt uit met een fantastische trap. Pekról bokst de bal weg.

52e minuut.
Pryadko geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Beerens de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ural zal de hoekschop nemen. Scarpelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Pekról kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Cascão is nu in balbezit. Cascão speelt de bal door. Chojecki is nu in balbezit. Pryadko rent richting de bal. Pryadko schiet op doel. Pekról bokst de bal weg. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Catarina rent richting de bal. Catarina geeft een lange en hoge pass. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gaasbeek passt de bal met de wreef. Catarina geeft de bal voor. Beerens heeft problemen om de bal te vangen. Ural is nu in balbezit. Ural schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Drăguş passt de bal zonder na te denken. Rios heeft problemen om de bal te vangen. Rios geeft de bal voor. Pryadko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:12

61e minuut.
Pryadko kopt de bal weg. Scarpelli probeert de bal aan de voet te houden. Chojecki rent richting de bal. Chojecki schiet op doel. Pekról maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:13

63e minuut.
Inworp. Rios met de inworp. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli geeft een lange en hoge pass. Pryadko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:14

67e minuut.
Rios met de inworp. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli geeft de bal voor. Pryadko speelt de bal door. Ural geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Leitch is nu in balbezit. Drăguş onderschept slim de pass. Drăguş speelt de bal door. Cascão speelt de bal door. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Agasso met een snelle inworp. Chojecki probeert de bal met de borst te controleren. Chojecki passt de bal met de wreef. Pryadko rent richting de bal. Pryadko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gaasbeek heeft problemen om de bal te vangen. Chojecki rent richting de bal. Klungelig pakt Pryadko de bal. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chojecki passt de bal met de wreef. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios met een sublieme pass. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli draait met de bal, schiet en ... Pekról kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Rios verovert de bal door een tackle van achteren. Rios geeft een lange en hoge pass. Gaasbeek heeft problemen om de bal te vangen. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli schiet op doel. Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rios zal de hoekschop nemen. Scarpelli kopt de bal weg. Pekról bokst de bal weg.

76e minuut.
Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios speelt de bal door. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki geeft een hoge lob. Pryadko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Agasso passt de bal zonder na te denken. Rios rent richting de bal. Rios geeft een lange en hoge pass. Pryadko is nu in balbezit. Pryadko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pekról probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ural speelt de bal door. Chojecki is nu in balbezit. Chojecki geeft een lange en hoge pass. Pryadko is nu in balbezit. Pryadko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ural onderschept slim de pass. Ural geeft een lange en hoge pass. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli schiet op doel. Pekról maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westervelde Stars 79%, YUNUSLAR FC 21%.
Westervelde Stars - YUNUSLAR FC 0:15