Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC 020 wac casablanca
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Boom met een sublieme pass. Klungelig pakt Baars de bal. Kuipers rent richting de bal. Kuipers draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Botman de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
van Hemert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hemert passt de bal in één keer door. Lenstra heeft problemen om de bal te vangen. Lenstra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC 020 - wac casablanca 1:0

17e minuut.
van Hemert onderschept slim de pass. van Hemert geeft een lange en hoge pass. Daar is Meulensteen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenstra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Boom raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Booij komt het veld opgelopen.

30e minuut.
de Roover speelt de bal door. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée speelt de bal door. Lenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenstra schiet op doel. Troost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Meulensteen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 020 - wac casablanca 2:0

44e minuut.
Booij onderschept slim de pass. Booij met een sublieme pass. Botman is nu in balbezit. Kuipers is nu in balbezit. Kuipers draait met de bal, schiet en ... Martens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 020 51%, wac casablanca 49%.
FC 020 - wac casablanca 2:0

61e minuut.
Wouda kopt de bal weg. Heijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenstra onderschept slim de pass. Lenstra haalt uit met een fantastische trap. Troost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 020 - wac casablanca 3:0

68e minuut.
Vis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakboord zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booij bereikt de bal nog maar net als eerste. Booij geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hoogma speelt de bal door. Booij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda begaat een overtreding. Booij moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Booij kan niet meer verder spelen. Heylen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
van Hemert rent richting de bal. van Hemert geeft de bal voor. Daar is Meulensteen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenstra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
van Hemert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotsy verovert de bal door een tackle van achteren. Lotsy met een sublieme pass. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baars met de inworp. van Hemert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hemert geeft de bal voor. Lenstra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 020 - wac casablanca 4:0

87e minuut.
Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée probeert naar een medespeler te passen. Heijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenstra onderschept slim de pass. Lenstra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 020 32%, wac casablanca 68%.
FC 020 - wac casablanca 4:0