Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rood-Wit FC 020
Passie Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 21.9
formidable Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu passt de bal met de wreef. Harajdic rent richting de bal. Harajdic geeft een hoge lob. Frączak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 1:0

3e minuut.
Thomée probeert naar een medespeler te passen. Lenstra probeert naar een medespeler te passen. Thomée is nu in balbezit. Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu schiet op doel. Martens bokst de bal weg. Martens probeert naar een medespeler te passen. Leśnodorski kopt de bal weg. Daar is Baars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 2:0

6e minuut.
Harajdic is nu in balbezit. Harajdic geeft de bal voor. Baars heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 3:0

10e minuut.
Igarashi onderschept slim de pass. Igarashi passt de bal zonder na te denken. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Martens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 4:0

11e minuut.
Daar is Thomée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Frączak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frączak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
van Hemert rent richting de bal. Burr is nu in balbezit. Burr passt de bal in één keer door. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Igarashi kopt de bal weg. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botman rent richting de bal. Codreanu onderschept slim de pass. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Burr heeft problemen om de bal te vangen. Wouda verovert de bal door een tackle van achteren. Wouda met een sublieme pass. Frączak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Igarashi met de inworp. Klungelig pakt Burr de bal. Burr geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert van Hemert de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Igarashi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Codreanu kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Codreanu onderschept slim de pass. Codreanu passt de bal met de wreef. Frączak rent richting de bal. Frączak draait met de bal, schiet en ... Martens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
van Hemert is nu in balbezit. Frączak onderschept slim de pass. Harajdic bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączak is nu in balbezit. Frączak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lenstra is nu in balbezit. Bachar onderschept slim de pass. Burr geeft een lange en hoge pass. Frączak heeft problemen om de bal te vangen. Frączak schiet op doel. Martens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Burr met een sublieme pass. Daar is Igarashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igarashi geeft een lange en hoge pass. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 5:0

38e minuut.
Lokaj rent richting de bal. Lokaj passt de bal zonder na te denken. Harajdic probeert naar een medespeler te passen. Codreanu rent richting de bal. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Martens trapt de bal weg. Leśnodorski kopt de bal weg. Codreanu rent richting de bal. Codreanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 6:0

40e minuut.
Daar is Lenstra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomée rent richting de bal. Frączak verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Martens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 7:0

45e minuut.
Burr is nu in balbezit. Burr geeft de bal voor. Daar is Codreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu schiet op doel. Martens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 22%, FC 020 78%.
Rood-Wit - FC 020 8:0

54e minuut.
Frączak verovert de bal door een tackle van achteren. Botman speelt de bal door. Burr controleert de bal met de borst. Frączak rent richting de bal. Frączak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Frączak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Botman. Frączak raakt geblesseerd tijdens het duel. Burr zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Codreanu springt en kopt de bal. Martens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 9:0

58e minuut.
Igarashi verovert de bal door een tackle van achteren. Igarashi speelt de bal door. Harajdic probeert naar een medespeler te passen. Frączak rent richting de bal. Frączak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Burr rent richting de bal. Burr passt de bal met de wreef. Ultee heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Burr probeert naar een medespeler te passen. Botman is nu in balbezit. Frączak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 10:0

66e minuut.
Lokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokaj geeft een lange en hoge pass. Igarashi kopt de bal weg. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Frączak haalt uit met een fantastische trap. Martens speelt de bal door. Burr kopt de bal weg. Codreanu heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC 020 11:0

86e minuut.
Klungelig pakt van Hemert de bal. Harajdic verovert de bal door een tackle van achteren. Harajdic passt de bal met de wreef. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Harajdic geeft een lange en hoge pass. Botman kopt de bal weg. van Hemert controleert de bal met de borst. Igarashi geeft een hoge lob. Codreanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vis kopt de bal weg. Harajdic heeft problemen om de bal te vangen. Harajdic probeert naar een medespeler te passen. Codreanu rent richting de bal. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 20%, FC 020 80%.
Rood-Wit - FC 020 11:0