Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kommer en Kwel aardappelen met jus
sw1 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 25.8
solid Schieten average
adequate Passen poor
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Lanaras passt de bal zonder na te denken. Vialmonteil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tol. Vialmonteil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Somrák met de inworp. Spagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagnolo passt de bal met de wreef. Lanaras is nu in balbezit. Lanaras draait met de bal, schiet en ... Blank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Roggeveen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz passt de bal in één keer door. Lanaras is nu in balbezit. Lanaras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vialmonteil passt de bal met de wreef. Pinas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pănican. Pănican krijgt een gele kaart. Pinas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Roggeveen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duut heeft problemen om de bal te vangen. Duut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nəsirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Duut is nu in balbezit. Duut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Tol probeert naar een medespeler te passen. Pinas rent richting de bal. Pinas probeert naar een medespeler te passen. Duut is nu in balbezit. Duut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kommer en Kwel - aardappelen met jus 0:1

40e minuut.
Spagnolo passt de bal zonder na te denken. Somrák is nu in balbezit. Somrák geeft een lange en hoge pass. Lanaras is nu in balbezit. Lanaras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kommer en Kwel - aardappelen met jus 1:1

42e minuut.
Lanaras onderschept slim de pass. Litmanen met een sublieme pass. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Blank werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kommer en Kwel - aardappelen met jus 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kommer en Kwel 37%, aardappelen met jus 63%.
FC Kommer en Kwel - aardappelen met jus 2:1

56e minuut.
Grugiel speelt de bal door. Lanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanaras passt de bal zonder na te denken. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Litmanen onderschept slim de pass. Litmanen geeft een hoge lob. Robbemond bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz verovert de bal door een tackle van achteren. Kołcz schiet op doel. Blank bokst de bal weg. Spagnolo rent richting de bal. Spagnolo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Saranka passt de bal zonder na te denken. Spagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagnolo passt de bal in één keer door. Lanaras is nu in balbezit. Lanaras draait met de bal, schiet en ... Blank bokst de bal weg. Kołcz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Robbemond trapt de bal weg van het doel. Pănican controleert de bal met de borst. Pinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daar is Robbemond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz passt de bal met de wreef. Lanaras rent richting de bal. Lanaras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Grugiel probeert naar een medespeler te passen. Somrák is nu in balbezit. Somrák geeft een hoge lob. Spagnolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Hagenauw heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Saranka rent richting de bal. Saranka geeft een lange en hoge pass. Yildirim probeert de bal aan de voet te houden. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Blank met een harde bal richting middenveld. Spagnolo kopt de bal weg. Lanaras is nu in balbezit. Lanaras schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hagenauw de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brocken is nu in balbezit. Litmanen verovert de bal door een tackle van achteren. Litmanen probeert naar een medespeler te passen. Lanaras is nu in balbezit. Lanaras schiet op doel. Blank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Robbemond de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kommer en Kwel - aardappelen met jus 3:1

89e minuut.
Hagenauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagenauw geeft de bal voor. Inworp. Litmanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lanaras geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kommer en Kwel 28%, aardappelen met jus 72%.
FC Kommer en Kwel - aardappelen met jus 3:1