Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kommer en Kwel Daalse Boys
sw1 Tactiek 343DB
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 32.2
solid Schieten average
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
van der Moot geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Litmanen met de inworp. Lanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanaras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Spagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagnolo geeft een lange en hoge pass. Daar is Kołcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Kraak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kommer en Kwel - Daalse Boys 1:0

11e minuut.
Daar is Saranka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saranka geeft een hoge lob. Daar is Vantomme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanaras rent richting de bal. Lanaras draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kraak trapt de bal weg. Somrák kopt de bal weg. Koenders heeft problemen om de bal te vangen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Kraak bokst de bal weg.

14e minuut.
van der Moot bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagnolo onderschept slim de pass. Spagnolo geeft een lange en hoge pass. Lanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanaras haalt uit met een fantastische trap. Kraak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vialmonteil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spagnolo speelt de bal door. Lanaras is nu in balbezit. Lanaras geeft de bal voor. Kołcz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Spagnolo rent richting de bal. Spagnolo passt de bal zonder na te denken. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Spagnolo speelt de bal door. Daar is Kołcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołcz passt de bal in één keer door. Lanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanaras draait met de bal, schiet en ... Kraak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Somrák met de inworp. van der Moot is nu in balbezit. Spagnolo verovert de bal door een tackle van achteren. Spagnolo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Somrák speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz passt de bal in één keer door. Lanaras rent richting de bal. Lanaras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kommer en Kwel - Daalse Boys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kommer en Kwel 32%, Daalse Boys 68%.
FC Kommer en Kwel - Daalse Boys 2:0

46e minuut.
Aguilar passt de bal in één keer door. Muchiut rent richting de bal. Vosmaer rent richting de bal. Muchiut bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchiut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Boer rent richting de bal. Boer geeft de bal voor. Lanaras is nu in balbezit. Klungelig pakt Lanaras de bal. Lanaras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kołcz geeft een hoge lob. Vantomme heeft problemen om de bal te vangen. Lanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanaras schiet op doel. Kraak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kommer en Kwel - Daalse Boys 3:0

71e minuut.
Spagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagnolo passt de bal met de wreef. Vantomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanaras onderschept slim de pass. Lanaras draait met de bal, schiet en ... Kraak bokst de bal weg.

75e minuut.
Saranka geeft een lange en hoge pass. Litmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Litmanen met een sublieme pass. Lanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanaras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Litmanen met de inworp. Kmečík rent richting de bal. Willemsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Willemsen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kmečík raakt geblesseerd tijdens het duel. Litmanen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lanaras kopt de bal weg. Spagnolo is nu in balbezit. Spagnolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kommer en Kwel 40%, Daalse Boys 60%.
FC Kommer en Kwel - Daalse Boys 3:0