Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Beachelona Podgardle FC
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 21.1
adequate Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Fokker geeft de bal voor. Plat rent richting de bal. Haring schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haring is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Schot bereikt de bal nog maar net als eerste. Schot speelt de bal door. Gaasbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypek onderschept slim de pass. Skrzypek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Grabarkiewicz de bal. Bumbescu geeft de bal voor. Gaasbeek heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypek is nu in balbezit. Skrzypek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bumbescu is nu in balbezit. Rosiek rent richting de bal. Rosiek met een sublieme pass. Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypek schiet op doel. Kishna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plat bereikt de bal nog maar net als eerste. Plat geeft de bal voor. Skrzypek maakt een snoekduik en kopt de bal. Kishna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Schot heeft problemen om de bal te vangen. Plat rent richting de bal. Tankink rent richting de bal. Plat verovert de bal door een tackle van achteren. Plat geeft een hoge lob. Kishna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skrzypek rent richting de bal. Skrzypek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Beachelona - Podgardle FC 1:0

27e minuut.
Tankink speelt de bal door. Couperus heeft problemen om de bal te vangen. Rosiek rent richting de bal. Rosiek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kistemaker met een sublieme pass. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu passt de bal met de wreef. Skrzypek is nu in balbezit. Skrzypek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaasbeek met een harde bal richting middenveld. Plat kopt de bal weg. Skrzypek rent richting de bal. Skrzypek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Skrzypek kopt de bal weg. Zmajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Welcker begaat een overtreding. Welcker krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bumbescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbescu speelt de bal door. Gaasbeek is nu in balbezit. Skrzypek onderschept slim de pass. Skrzypek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Beachelona 31%, Podgardle FC 69%.
FC Beachelona - Podgardle FC 1:0

47e minuut.
Bumbescu met een sublieme pass. Rosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiek passt de bal in één keer door. Skrzypek is nu in balbezit. Skrzypek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kishna trapt de bal weg van het doel. Grabarkiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bumbescu de bal onder controle te krijgen. Schot rent richting de bal. Bumbescu geeft een hoge lob. Kishna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Plat verovert de bal door een tackle van achteren. Plat speelt de bal door. Skrzypek is nu in balbezit. Skrzypek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Beachelona - Podgardle FC 2:0

72e minuut.
Bumbescu met de inworp. Rosiek controleert de bal met de borst. Rosiek probeert naar een medespeler te passen. Skrzypek is nu in balbezit. Skrzypek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Beachelona - Podgardle FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Beachelona 25%, Podgardle FC 75%.
FC Beachelona - Podgardle FC 3:0