Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Westerpark Hollanditus
Def532 Tactiek Temper Com
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten very good
adequate Passen solid
excellent Verdedigen solid


12e minuut.
Cuco Espino is nu in balbezit. de Goey verovert de bal door een tackle van achteren. de Goey passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Loois de bal. Loois draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch geeft een hoge lob. Dumortier probeert de bal met de borst te controleren. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dénis trapt de bal weg. van der Tol kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Balle de bal onder controle te krijgen. Loois bereikt de bal nog maar net als eerste. Loois draait met de bal, schiet en ... Rigaux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Jach de bal. Loois bereikt de bal nog maar net als eerste. Loois draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nae geeft een lange en hoge pass. Ebbinge rent richting de bal. van Kraaij rent richting de bal. Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Knioch rent richting de bal. Loois is nu in balbezit. van der Tol is nu in balbezit. Czeski verovert de bal door een tackle van achteren. Loois bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesselaar probeert naar een medespeler te passen. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Westerpark 52%, Hollanditus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lokomotiv Westerpark - Hollanditus 0:0

46e minuut.
van Ewijk komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ebbinge onderschept slim de pass. Rzeźnik rent richting de bal. Dumortier is nu in balbezit. Rzeźnik onderschept slim de pass. Rzeźnik haalt uit met een fantastische trap. Dénis bokst de bal weg.

66e minuut.
Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch geeft een lange en hoge pass. Grecu kopt de bal weg. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Schoenaker passt de bal zonder na te denken. Roosenburg is nu in balbezit. Godzina rent richting de bal. Godzina geeft de bal voor. Klungelig pakt Ebbinge de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Rzepicha met de inworp. van Kraaij is nu in balbezit. Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu draait met de bal, schiet en ... Dénis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Westerpark - Hollanditus 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Westerpark 61%, Hollanditus 39%.
FC Lokomotiv Westerpark - Hollanditus 0:1