Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zombies go Schiedam FC Lokomotiv Westerpark
FcVVdsT3 Tactiek Def532
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 44.6
solid Schieten adequate
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Dávila is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loois. Dávila raakt geblesseerd tijdens het duel. Orta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czupryn kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Lokomotiv Westerpark 1:0

11e minuut.
van Kraaij kopt de bal weg. Loois bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaméri geeft de bal voor. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Orta speelt de bal door. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła probeert naar een medespeler te passen. Loois is nu in balbezit. Loois schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van der Tol bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Tol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zombies go Schiedam - FC Lokomotiv Westerpark 1:1

32e minuut.
Bagaméri geeft de bal voor. Dumortier kan de bal niet met de borst controleren. Czupryn onderschept slim de pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. Dénis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Orta heeft problemen om de bal te vangen. Schoenaker met een sublieme pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. Dénis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Czupryn rent richting de bal. Czupryn geeft een lange en hoge pass. Dumortier probeert de bal aan de voet te houden. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes schiet op doel. Dénis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Orta rent richting de bal. Orta geeft een lange en hoge pass. Ebbinge heeft problemen om de bal te vangen. Czupryn rent richting de bal. Czupryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombies go Schiedam 32%, FC Lokomotiv Westerpark 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zombies go Schiedam - FC Lokomotiv Westerpark 1:1

61e minuut.
Orta speelt de bal door. Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie geeft een hoge lob. Ebbinge heeft problemen om de bal te vangen. Czupryn is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sassanguie passt de bal met de wreef. Dávila is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van van Kraaij ... Strafschop! Dávila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dávila kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Dénis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Lokomotiv Westerpark 2:1

68e minuut.
Tesselaar met een sublieme pass. Inworp. Ćwikła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sassanguie geeft een hoge lob. Czupryn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sassanguie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czupryn is nu in balbezit. Czupryn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Lokomotiv Westerpark 3:1

85e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schoenaker verovert de bal door een tackle van achteren. Loois is nu in balbezit. Loois draait met de bal, schiet en ... Prunea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombies go Schiedam - FC Lokomotiv Westerpark 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombies go Schiedam 35%, FC Lokomotiv Westerpark 65%.
Zombies go Schiedam - FC Lokomotiv Westerpark 3:2