Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salt Jerk City FC HFC
AOW3 Tactiek 4-1-3-2
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
41 gemiddelde waardering 34.2
solid Schieten average
average Passen adequate
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Filiberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu verovert de bal door een tackle van achteren. Pletosu speelt de bal door. Galin rent richting de bal. Galin draait met de bal, schiet en ... Stempels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Michnikowski met de inworp. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă geeft de bal voor. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak draait met de bal, schiet en ... Brero bokst de bal weg.

21e minuut.
Pletosu passt de bal in één keer door. Vişoiu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dubas. Dubas krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Żytomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alípio Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Alípio Gomes draait met de bal, schiet en ... Brero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Salt Jerk City FC - HFC 1:0

28e minuut.
Szarniak heeft problemen om de bal te vangen. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Żytomirski is nu in balbezit. Żytomirski draait met de bal, schiet en ... Brero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salt Jerk City FC - HFC 2:0

30e minuut.
Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żytomirski is nu in balbezit. Żytomirski passt de bal zonder na te denken. Daar is Alípio Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alípio Gomes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Żytomirski is nu in balbezit. Żytomirski haalt uit met een fantastische trap. Brero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salt Jerk City FC - HFC 3:0

32e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez passt de bal in één keer door. Pätäri probeert de bal aan de voet te houden. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bălaşa is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez speelt de bal door. Żytomirski is nu in balbezit. Żytomirski draait met de bal, schiet en ... Brero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Zámostný geeft een hoge lob. Inworp. Bălaşa met de inworp. Štamberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Štamberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salt Jerk City FC 53%, HFC 47%.
Salt Jerk City FC - HFC 3:0

47e minuut.
Alípio Gomes passt de bal zonder na te denken. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytomirski rent richting de bal. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pätäri de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vişoiu kan de bal niet met de borst controleren. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă passt de bal zonder na te denken. Szarniak rent richting de bal. Szarniak schiet op doel. Brero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Salt Jerk City FC - HFC 4:0

67e minuut.
Guşiţă passt de bal in één keer door. Greco is nu in balbezit. Greco geeft een hoge lob. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu draait met de bal, schiet en ... Stempels bokst de bal weg.

78e minuut.
Štamberger met een sublieme pass. Galin rent richting de bal. Galin draait met de bal, schiet en ... Muzzi probeert de bal aan de voet te houden. Stempels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salt Jerk City FC - HFC 4:1

80e minuut.
Kobyliński probeert de bal met de borst te controleren. Żytomirski is nu in balbezit. Alípio Gomes is nu in balbezit. Alípio Gomes schiet op doel. Brero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salt Jerk City FC - HFC 5:1

84e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez met een sublieme pass. Alípio Gomes rent richting de bal. Alípio Gomes schiet op doel. Brero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salt Jerk City FC - HFC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salt Jerk City FC 44%, HFC 56%.
Salt Jerk City FC - HFC 6:1