Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Black Wolves buddie
Normal Tactiek def4
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 47.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Minh Nghĩa is nu in balbezit. Salvati begaat een overtreding. Minh Nghĩa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukurinkov met een snel genomen vrije trap. Kuys maakt een snoekduik en kopt de bal. Boussaid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - buddie 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Kmieciak de bal. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov passt de bal zonder na te denken. Minh Nghĩa rent richting de bal. Minh Nghĩa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft de bal voor. Daar is Krisztin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukurinkov geeft een lange en hoge pass. Minh Nghĩa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk speelt de bal door. Minh Nghĩa is nu in balbezit. Minh Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Ząbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herczyk onderschept slim de pass. Herczyk passt de bal met de wreef. Minh Nghĩa rent richting de bal. Minh Nghĩa schiet op doel. Boussaid bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - buddie 0:2

15e minuut.
Kuys met een sublieme pass. Kmieciak geeft een lange en hoge pass. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Nghĩa rent richting de bal. Minh Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kmieciak onderschept slim de pass. Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Minh Nghĩa is nu in balbezit. Minh Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. Hurtado probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kuys onderschept slim de pass. Kuys speelt de bal door. Minh Nghĩa is nu in balbezit. Minh Nghĩa schiet op doel. Boussaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - buddie 0:3

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmieciak met een snelle inworp. Kukurinkov geeft een lange en hoge pass. Kuys maakt een snoekduik en kopt de bal. Boussaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - buddie 0:4

27e minuut.
Natochiy rent richting de bal. Herczyk onderschept slim de pass. Herczyk passt de bal zonder na te denken. Minh Nghĩa rent richting de bal. Minh Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Boussaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kmieciak neemt de hoekschop. Klungelig pakt Natochiy de bal. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - buddie 0:5

34e minuut.
Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk onderschept slim de pass. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Minh Nghĩa rent richting de bal. Minh Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Albán kopt de bal weg. Daar is Salvati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukurinkov geeft een hoge lob. Kuys krijgt zijn hoofd ertegen. Boussaid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - buddie 0:6

37e minuut.
Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Albán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albán geeft de bal voor. Kmieciak geeft een lange en hoge pass. Kuys maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - buddie 0:7

40e minuut.
Salvati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov passt de bal zonder na te denken. Kuys kan de bal niet met de borst controleren. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Natochiy rent richting de bal. Herczyk is nu in balbezit. Herczyk passt de bal met de wreef. Minh Nghĩa is nu in balbezit. Minh Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Wolves 77%, buddie 23%.
The Black Wolves - buddie 0:7

49e minuut.
Bratanek met een sublieme pass. Albán rent richting de bal. Natochiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Natochiy krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bratanek geeft de bal voor. Kukurinkov kopt de bal weg. Minh Nghĩa rent richting de bal. Kuys rent richting de bal. Kuys haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - buddie 0:8

57e minuut.
Kmieciak is nu in balbezit. Kmieciak passt de bal zonder na te denken. Minh Nghĩa rent richting de bal. Minh Nghĩa schiet op doel. Bratanek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wyrozumski heeft problemen om de bal te vangen. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal met de wreef. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys draait met de bal, schiet en ... Boussaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Herczyk passt de bal zonder na te denken. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys draait met de bal, schiet en ... Boussaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - buddie 0:9

69e minuut.
Daar is Bakuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak geeft de bal voor. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - buddie 0:10

74e minuut.
Minh Nghĩa passt de bal in één keer door. Bratanek rent richting de bal. Bratanek geeft een lange en hoge pass. Kuys is nu in balbezit. Kuys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Krisztin passt de bal met de wreef. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Danao begaat een overtreding. Danao krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Wolves 74%, buddie 26%.
The Black Wolves - buddie 0:10