Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Veluwe Forest FC Athlétic Saint-Jean Le Brique
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43.6
slecht Schieten solide
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto passt de bal zonder na te denken. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos draait met de bal, schiet en ... Singh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:1

8e minuut.
Veen geeft een hoge lob. Inworp. Drăguţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Barreto speelt de bal door. Klungelig pakt Wouters de bal. Koukodimos is nu in balbezit. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Barreto rent richting de bal. Veen is nu in balbezit. Koukodimos verovert de bal door een tackle van achteren. Koukodimos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:2

23e minuut.
Musampa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malkhazyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft de bal voor. Singh bokst de bal weg.

30e minuut.
Malkhazyan kopt de bal weg. Klijnjan heeft problemen om de bal te vangen. Strik is nu in balbezit. Malkhazyan onderschept slim de pass. Malkhazyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Drăguţ probeert de bal met de borst te controleren. Drăguţ geeft een hoge lob. Daar is Strik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Malkhazyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wouters de bal. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos schiet op doel. Singh probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Demicoli passt de bal in één keer door. Koukodimos is nu in balbezit. Klungelig pakt Koukodimos de bal. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Veluwe Forest FC 65%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 35%.
North Veluwe Forest FC - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:2

48e minuut.
Demicoli onderschept slim de pass. Demicoli speelt de bal door. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos schiet op doel. Singh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:3

49e minuut.
Wouters is nu in balbezit. Barreto onderschept slim de pass. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos draait met de bal, schiet en ... Singh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Klungelig pakt Marcoux de bal. Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal zonder na te denken. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos schiet op doel. Singh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Koukodimos rent richting de bal. Musampa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koukodimos raakt geblesseerd tijdens het duel. Barreto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Singh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:4

56e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto met een sublieme pass. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos schiet op doel. Singh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:5

58e minuut.
Drăguţ passt de bal in één keer door. Klijnjan is nu in balbezit. Met opzet legt Barreto zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barreto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Braafheid probeert naar een medespeler te passen. Muyters bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marcoux zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marcoux naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
López speelt de bal door. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ geeft een lange en hoge pass. Daar is Koukodimos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:6

70e minuut.
Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ geeft een lange en hoge pass. Klijnjan heeft problemen om de bal te vangen. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muyters kopt de bal weg. Houtman rent richting de bal. Met opzet legt Demicoli zijn tegenspeler op de grond. Demicoli krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Klijnjan kopt de bal weg. Demicoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waterman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waterman krijgt een gele kaart.

86e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Drăguţ geeft een hoge lob. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos schiet op doel. Singh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:7

87e minuut.
Koukodimos passt de bal zonder na te denken. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ geeft een hoge lob. Malkhazyan rent richting de bal. Malkhazyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal zonder na te denken. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Veluwe Forest FC 74%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 26%.
North Veluwe Forest FC - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:7