Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlétic Saint-Jean Le Brique North Veluwe Forest FC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Marcoux heeft problemen om de bal te vangen. Muyters bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyters speelt de bal door. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Romanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanowicz passt de bal met de wreef. Drăguţ met een sublieme pass. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - North Veluwe Forest FC 1:0

13e minuut.
López speelt de bal door. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barreto rent richting de bal. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Veen de bal onder controle te krijgen. Paal!

16e minuut.
Marcoux geeft een lange en hoge pass. Koukodimos heeft problemen om de bal te vangen. Veen rent richting de bal. Koukodimos verovert de bal door een tackle van achteren. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - North Veluwe Forest FC 2:0

29e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Marcoux is nu in balbezit. Marcoux speelt de bal door. Barreto heeft problemen om de bal te vangen. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klijnjan is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto met een sublieme pass. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Romanowicz passt de bal met de wreef. Marcoux rent richting de bal. Marcoux passt de bal met de wreef. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - North Veluwe Forest FC 3:0

39e minuut.
Klijnjan met de inworp. Marcoux is nu in balbezit. Marcoux passt de bal met de wreef. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - North Veluwe Forest FC 4:0

41e minuut.
Marcoux met een sublieme pass. Klungelig pakt Malkhazyan de bal. Malkhazyan speelt de bal door. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - North Veluwe Forest FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 31%, North Veluwe Forest FC 69%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - North Veluwe Forest FC 5:0

50e minuut.
Drăguţ kopt de bal weg. Klijnjan heeft problemen om de bal te vangen. Marcoux speelt de bal door. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Malkhazyan geeft een hoge lob. Braafheid heeft problemen om de bal te vangen. López probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Waterman kopt de bal weg. Braafheid probeert de bal aan de voet te houden. Koukodimos rent richting de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Braafheid is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto met een sublieme pass. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Marcoux probeert naar een medespeler te passen. Malkhazyan rent richting de bal. Malkhazyan passt de bal met de wreef. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel. Singh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - North Veluwe Forest FC 6:0

59e minuut.
Wouters geeft een lange en hoge pass. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal zonder na te denken. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Koukodimos speelt de bal door. Barreto is nu in balbezit. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - North Veluwe Forest FC 7:0

67e minuut.
Inworp. Malkhazyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcoux rent richting de bal. Marcoux geeft een lange en hoge pass. Koukodimos maakt een snoekduik en kopt de bal. Singh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Koukodimos onderschept slim de pass. Malkhazyan heeft problemen om de bal te vangen. Malkhazyan passt de bal in één keer door. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Marcoux raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrios komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klijnjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barrios met een sublieme pass. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto geeft een hoge lob. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Koukodimos de bal onder controle te krijgen. Drăguţ met een sublieme pass. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos draait met de bal, schiet en ... Musampa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - North Veluwe Forest FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 24%, North Veluwe Forest FC 76%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - North Veluwe Forest FC 8:0